Παστουρμαδόπιτα με σφολιάτα

0

TITLOS

Υλικά
  • Σφολιάτα 1 φύλλο
  • Παστουρμάς 10 φέτες
  • Κασσέρι 300 γρ τριμμένο
  • Ketchup καυτερή ίσα να καλύψει την σφολιάτα
Οδηγίες

Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα μας ,την ανοίγουμε και αλείφουμε με την κέτσαπ παντού.
Από πάνω βάζουμε τον παστουρμά σε κομματάκια μεγαλούτσικα και τέλος προσθέτουμε το τριμμένο κασσέρι. Τυλίγουμε σε ρολό , αλείφουμε τις άκρες με λίγο νεράκι για να κολλήσει καλά και να μην ανοίξει στο ψήσιμο.
Τοποθετούμε το ρολό σε ένα ταψί αλλά με την ένωση του φύλλου από την κάτω μεριά , κλείνουμε και τις άκρες του και ψήνουμε στον αέρα για 30 λεπτά στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

chefoulis
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top