Φρουτάλια με προσούτο και κασκαβάλι Λήμνου

0

Σας προτείνουμε την εκδοχή με ένα από τα νοστιμότερα αλαντικά!

Υλικά
Για 4-6 μερίδες
  • 500 γραμμάρια πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 50ml ελαιόλαδο
  • 15 φέτες προσούτο ψιλοκομμένο
  • 8 αυγά
  • 100 γραμμάρια τυρί κασκαβάλι Λήμνου τριμμένο
  • πιπέρι μαύρο τριμμένο
Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε τις πατάτες. Σκεπάζετε και αφήνετε τις πατάτες να σιγοψηθούν, χωρίς να τηγανιστούν, ανακατεύοντάς τις. Όταν μαλακώσουν προσθέτετε το ψιλοκομμένο προσούτο και ανακατεύετε.

Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε το τριμμένο τυρί και πιπέρι και τα προσθέτετε στο τηγάνι ανακατεύοντας απαλά. Όταν ψηθεί από τη μια πλευρά, την αναποδογυρίζετε προσεκτικά, για να ψηθεί κι από την άλλη μεριά και σερβίρετε.

sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top