Ψητό μοσχάρι στο αλουμινόχαρτο

0

η νοστιμιά στο έπακρο της... γλώσσας

Υλικά
  • 2 κιλά μοσχάρι για ρολό κομμένο σε δυο κομμάτια και δεμένο
  • 500 γραμ. μικρές πατάτες, κομμένες στα 4
  • 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4
  • 4 καρότα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
  • 2 φύλλα δάφνη
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
Υλικά για το αρωματικό μείγμα
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ.γλ. πιπέρι
  • 1 κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 3 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 1 κ.γλ. ξερό θυμάρι
  • 4 κ.σ. κρεμμύδι σε σκόνη
  • 2 κ.γλ. μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
  2. Ανακατεύουμε το μείγμα αρωματικών σε ένα μπολ.
  3. Κόβουμε μεγάλα φύλλα από αλουμινόχαρτο.
  4. Βάζουμε στο κέντρο τα λαχανικά, ραντίζουμε με τη σάλτσα σόγιας.
  5. Βάζουμε το κρέας επάνω, τρίβουμε το μείγμα μυρωδικών πάνω στο κρέας και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 4 ώρες.
  6. Στραγγίζουμε τα ζουμιά από όλα τα πακετάκια.
  7. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο το υγρό.
  8. Περιμένουμε να ανέβει το λίπος στην επιφάνεια, χωρίζουμε και πετάμε το λίπος.
  9. Σερβίρουμε το κρέας σε φέτες με από πάνω τη σαλτσούλα
govastileto.gr
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top