η νοστιμιά στο έπακρο της... γλώσσας
Υλικά
- 2 κιλά μοσχάρι για ρολό κομμένο σε δυο κομμάτια και δεμένο
- 500 γραμ. μικρές πατάτες, κομμένες στα 4
- 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4
- 4 καρότα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
- 2 φύλλα δάφνη
- 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- 2 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ.γλ. πιπέρι
- 1 κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 3 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κ.γλ. ξερό θυμάρι
- 4 κ.σ. κρεμμύδι σε σκόνη
- 2 κ.γλ. μαύρη ζάχαρη
- Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
- Ανακατεύουμε το μείγμα αρωματικών σε ένα μπολ.
- Κόβουμε μεγάλα φύλλα από αλουμινόχαρτο.
- Βάζουμε στο κέντρο τα λαχανικά, ραντίζουμε με τη σάλτσα σόγιας.
- Βάζουμε το κρέας επάνω, τρίβουμε το μείγμα μυρωδικών πάνω στο κρέας και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 4 ώρες.
- Στραγγίζουμε τα ζουμιά από όλα τα πακετάκια.
- Περιμένουμε να κρυώσει λίγο το υγρό.
- Περιμένουμε να ανέβει το λίπος στην επιφάνεια, χωρίζουμε και πετάμε το λίπος.
- Σερβίρουμε το κρέας σε φέτες με από πάνω τη σαλτσούλα
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.