Μια αρωματική βάση για κερί όλο βιταμίνες!

0

στο σχήμα μιας φαρδιάς κούπας

Το πορτοκάλι είναι ένα νοστιμότατο και βιταμινούχο φρούτο. Να το τρως λοιπόν συχνά και, όταν το τελειώνεις, να μην πετάς ούτε τη φλούδα του. Διότι μπορεί να γίνει μια ωραιότατη, ευωδιαστή βάση για κερί.

Πώς γίνεται:

Πλένεις το πορτοκάλι καλά με άφθονο νερό, το σκουπίζεις και το κόβεις στη μέση. Αφαιρείς προσεχτικά με ένα μικρό μαχαίρι το ζουμερό περιεχόμενό του και μένει η φλούδα (στο σχήμα μιας φαρδιάς κούπας). Αφού πρώτα καταναλώσεις το εσωτερικό του φρούτου που αφαίρεσες (το πορτοκάλι πρέπει να φαγωθεί αμέσως μόλις κοπεί, αλλιώς χάνει μεγάλο μέρος από τις πολύτιμες βιταμίνες και κυρίως τη C), τοποθετείς σε κάθε πορτοκαλόκουπα ένα κερί στο κέντρο και έχεις έτοιμη μια φυσική αρωματική βάση.

Μπορείς να βάλεις τις πορτοκαλόκουπες σε διάφορες γωνιές (καλό είναι να τις ακουμπήσεις σε μια βάση μεταλλική και όχι απευθείας σε κάποιο έπιπλο) ή να τις συγκεντρώσεις επάνω σε έναν μεταλλικό δίσκο φωτίζοντας ένα μόνο σημείο.

* Να θυμάσαι πάντα ότι τα κεριά θέλουν μεγάλη προσοχή. Να μην τα αφήνεις κοντά σε εύφλεκτα υλικά και να βρίσκεσαι στον χώρο να τα επιβλέπεις, όσο είναι αναμμένα.

goldenmag
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top