Άνετα αντικαθιστά το γεύμα σας με απλά υλικά
Υλικά
Για 6-8 άτομα
- 8 πιπεριές πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί μακριές και κανονικές
- 400 γραμμάρια φέτα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ½ σκόρδο
- Λίγο μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο (συνολικά 3 κουταλιές)
- 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε τη φέτα και την κρέμα γάλακτος, το λάδι, τα αρωματικά, το αλατοπίπερο. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο.
Στη συνέχεια αδειάζετε τις πιπερίες από τα σπόρια, ρίχνετε λίγο αλάτι μέσα και αναποδογυρίζετε πάνω στο χαρί κουζίνας. Πριν τις γεμίσετε, τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας να φύγουν τα υγρά και αφού τις γεμίσετε, τις σκεπάζετε με τα «καπελάκια» τους.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά και σερβίρετε ζεστές.
sidagi
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε τη φέτα και την κρέμα γάλακτος, το λάδι, τα αρωματικά, το αλατοπίπερο. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο.
Στη συνέχεια αδειάζετε τις πιπερίες από τα σπόρια, ρίχνετε λίγο αλάτι μέσα και αναποδογυρίζετε πάνω στο χαρί κουζίνας. Πριν τις γεμίσετε, τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας να φύγουν τα υγρά και αφού τις γεμίσετε, τις σκεπάζετε με τα «καπελάκια» τους.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά και σερβίρετε ζεστές.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.