Gay; Ε, και;

0

γράφει ο Μάνος Αντώναρος

Ο Μάνος Αντώναρος επ ευκαιρία της κ. Ισινμπάγεβα και με τις δηλώσεις της περί gay γράφει για τους gay, για τους straight και για το μπέρδεμα τους στην κοινωνία.

Έχω έναν φίλο, τον Θωμά, που είναι 30, είναι πολύ κύριος, είναι πολύ μορφωμένος με διάφορα πανεπιστημιακά πτυχία εδω και στο εξωτερικό , έχει ιδιαιτερες γνωσεις σε πράγματα που λίγοι γνωρίζουν, δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν κάνει ναρκωτικά του αρέσει το έξω, έχει φίλους, φίλες και είναι gay.

Πιο gay πεθαίνεις.

Δεν με απασχόλησε ποτέ.

Εντυπωσιάστηκα την πρώτη φορά για το πόσο κύριος είναι, που το αδελφιλίκι δεν μου’κανε εντύπωση. Μου άρεσε τόσο πολύ που ενώ είχε κάνει φοβερές σπουδές Μηχανικού, δεν θέλησε να γίνει μηχανικός γιατί τρελλαίνεται να είναι digital copy ταυτόχρονα τελειοποιεί και τα ιαπωνικά του.

Στα παπάρια μου λοιπόν αν τον παίρνει.

Στα παπάρια μου επίσης αν πηδούσε τον υπόλοιπο μισό πληθυσμό που δεν γάμησε ο Τατσάοπουλος.

Με εκνευρίζει η έκφραση «εγω δεν έχω πρόβλημα με τους gay. Eχω μάλιστα και έναν φίλο που’ναι gay. Είναι όμως λίγο βαρετός.

Tί λε ρε φιλαράκο;

Κι εγω έχω έναν φίλο που’ναι μικροτσούτσουνος. Ξέρεις πόσο καθίκι είναι;

Τελικά ποιός είναι πιο καλός άνθρωπος;

Μια 50άρα αγάπητη παρθένα;

Ή μια 50άρα συνειδητοποιημένη λεσβία;

Φυσικά δεν είναι αρκετό αυτο που υποννοώ.

Δεν είμαι δα τόσο ρατσιστής.

Προφανώς παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο... όπως είπα το πρώτο πράγμα που μου’κανε εντύπωση στον Θωμά ήταν πως ήταν κύριος... δεν μου’καναν εντύπωση τα ιαπωνικά από μόνα τους...

Εχω συναντήσει αρσενικούς που είναι κύριοι, έχω συναντήσει και gay που είναι κύριοι... έχω συναντήσει αρσενικούς που είναι κουράδες και αντιστοίχωςε αρσενικούς που είναι κουράδες.

Προφανώς και δεν διαλέγεις τους ανθρώπους λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.

Και για να μην σας την βγαίνω από τα αριστερά... τονίζω ότι το ίδιο σφάλμα κάνανε και οι gay και ασέλγησαν επί της τηλε-αισθητικής μας (που βέβαια μπήκε και στα σπίτια μας) γιατί οι gay προσλάμβάνανε gay... Κάνανε λοιπόν αυτό που μισούν να τους κάνουν.

Τί προσπαθώ να πω τόση ώρα;

Ο κόσμος είναι ανακατωμένος... διαφορετικό χρώμα, διαφορετικό μέγεθος, διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, διαφορετικές θρησκευτικές λατρείες, άλλοι έξυπνοι, άλλοι βλάκες, άλλοι φοβισμένοι, άλλοι ατρόμητοι, διαφορετικές ομάδες και φυσικά διαφορετικά πάθη... αλλιώς θα ζούσαμε σε γκέτο αλα κάρτ....μόνο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά (μύτη, αυτιά, χέρια κ.λ.π.) μας κάνουν να μοιάζουμε αναμεταξύ μας...εσωτερικά ο καθένας από μας έχει το δικό του πρωτάθλημα.

Θέλετε να μιλήσουμε για παπάδες;

Θέλετε να μιλήσουμε για εκπαιδευτικούς;

Για τους καλλιτέχνες;

Για την τηλεόραση ;

Για τους συγγενείς μας μήπως;

Οχι να μην την κάνουμε γιατί δεν μας αφορά.

Δεν με νιάζει καθόλου αν είναι η Ισινμπάγεβα είναι ομοφοβική ή δεν μιλά καλά τα αγγλικά...έχω άποψη βέβαια για τις μαλακίες που λέει... αλλά εγω πάνω από όλα την τέχνης της θαυμάζω.

Αν συμπαθώ τους gay;

Το ίδιο πολύ που συμπαθώ αυτούς που π.χ. φοράνε γυιαλιά.

Στην πραγματικότητα πλήττω μαζί τους (όχι με αυτούς που φοράνε γυιαλιά) γιατί όταν τους πιάσει το αδελφίστικό τους λένε εξαιρετικές μαλακίες και επιμένουν σε μια αισθητική που εμένα δεν μου πάει.

Αν νομίζετε ότι συμφωνώ πάντα και με την αισθητική των straight φίλων μου, φοβάμαι ότι κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.

Εχω μια φίλη βεριτάμπλ βλάχα που’ρθε να μείνει προς 10ετία στο Κολωνάκι. Δεν θέλετε να ξέρετε την αισθητική σας για τα πράγματα, αλλά και για τη ζωή... κατά τα άλλα μια χαρά straight κορίτσι είναι....

Οταν σε μια μεγάλη χώρα σαν τη Ρωσία, με τόση ιστορία και κουλτούρα το να είσαι πούστης είναι ποινικό αδίκημα... τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για όλους μας... και για τους διώκτες και για τους θύτες.

Δεν ξέρω ποιό είναι πιο ανήθικο:

Το να είσαι πούστης ή να σε βιάζουν, να σε βασανίζουν και να σε σκοτώνουν επειδή είσαι πούστης.

Σεξουαλικά ρωτάω. Για σκεφθείτε το λίγο.

Ξέρετε αυτός που θέλει να βιάσει έναν πούστη, δεν είναι λιγότερο πούστης από τον πούστη.

Εχετε σκεφτεί ποτέ πόσοι από τους γύρω σας το έχουν σκεφτεί αυτο;

Η εμπειρία μου (βασικά από την τηλεόραση) λέει ότι αυτός που φωνάζει περισσότερο, τον έχει φάει και μάλιστα του αρέσει ιδιαιτέρως.

Δεν με φοβίζει η στροφή στον συντηρητισμό. Δυστυχώς έρχεται καλπάζοντας. Με φοβίζει η μορφή της... Καλύτερη και ευγενικότερη αποκλείεται να’ναι.

Κάποτε είχα τσακωθεί άγρια στην τηλεόραση με έναν τύπο που είπε (όχι μία αλλά 4-5 φορές): «Καλύτερα να νεκροφιλήσω τα παιδιά μου, παρα να τα δω τον παίρνουνε στα 4;»

Τί λε ρε βλάκα;

Τα παιδιά σου τα ρώτησες;

Και συ που’σαι διώκτης των απανταχού αδελφών, είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ο 22χρονος μονάκριβος γιός σου δεν ονείρεύεται να βάλει νυφικό. Και αν ναι... απο πού βγάζεις αυτο το ασφαλές συμπάρασμα;

Ο Μάνος Χατζιδάκις ήταν gay. Ε και;

Ο Μίκης Θεοδωράκης πάλι δεν είναι. E, και;

Ο ένας έγραψε τρυφερή μουσική. Ε, και;

Ο άλλος έγραψε πιο θριαμβευτική. Ε, και;

Δεν έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτο σας λιάδα, να ψιλοτραγουδάτε έναν από τους δυο ή και τους δυό; Ε, και;

gazzetta, mylady

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top