Ζώδια Ιούλιος 2013: Οι προβλέψεις του μήνα!

0

Ένας καυτός μήνας...

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο στις 13/7 φέρνει στην επιφάνεια τα προβληματικά σημεία της σχέσης σου, τορπιλίζοντας την επικοινωνία με το σύντροφο. Αν είσαι μόνη, η Πανσέληνος στις 22/7 σε ευνοεί να φλερτάρεις αποτελεσματικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Το τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα στις 18/7 θα σε ωθήσει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα και στις εντάσεις που θα προκαλέσει η Πανσέληνος στις 22/7.


ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 22/7 υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να την ανανεώσεις κάνοντας διακοπές ή κοινά πράγματα με το σύντροφό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιούλιος είναι ένας θετικός μήνας για τα επαγγελματικά σου, καθώς δίνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, αύξηση των εσόδων σου και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η Πανσέληνος στις 22/7 φορτίζει την ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαφωνίες με τους συνεργάτες σου.

ΥΓΕΙΑ: Αν ανήκεις στις γεννημένες το α' δεκαήμερο, να είσαι προσεκτική στις μετακινήσεις σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ρομαντικό διαγράφεται το σκηνικό, καθώς το μήνα αυτό ενδιαφέροντα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και την αναστατώνουν ευχάριστα, αν δεν έχεις σχέση. Η παρουσία της Αφροδίτης αρχικά στον Λέοντα και κατόπιν στην Παρθένο, δεν θα σου επιτρέψει να πλήξεις. Αν έχεις σχέση, απόφυγε εντάσεις με το σύντροφο στις 22/7.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς -ένα σούπερ τρίγωνο- σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου και να εδραιωθείς στον επαγγελματικό σου χώρο. Μια αύξηση, μια προαγωγή, μια πρόταση για νέα συνεργασία είναι τα πιθανά σενάρια. Η Πανσέληνος στις 22/7 ίσως προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνει υποσχέσεις για έναν καυτό ερωτικό μήνα. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου, καθώς θα νιώθεις έτοιμη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, οι πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 22/7 απογειώνει τη γοητεία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μια περίοδο μοναδικής εύνοιας ξεκινά λόγω του τριγώνου Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα που θα δώσει σάρκα και οστά σε όνειρα και στόχους που είχαν ματαιωθεί λόγω πλανητικών συγκυριών. Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις 13/7 θα έχεις την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να ασχοληθείς με την καριέρα.

ΥΓΕΙΑ: Εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.


ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 22/7 υπόσχεται ένα ενδιαφέρον διάστημα για την ερωτική σου ζωή. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 22/7 αυξάνει τις προοπτικές για την επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης ή τη δημιουργία καινούργιας.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς -ένα καταπληκτικό τρίγωνο- φέρνει μοναδική εύνοια στα θέματα καριέρας, καθώς οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται, αλλά και εξαιρετικές ευκαιρίες για την αύξηση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις 22/7 στις μετακινήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος θα είναι ένας συγκλονιστικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 8/7 στον Καρκίνο εστιάζει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σου και στην κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών. Η γοητεία σου απογειώνεται με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου – ετοιμάσου να σαγηνεύσεις τα αντρικά πλήθη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ευνοεί για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, να καταξιωθείς στον εργασιακό σου χώρο και να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για κερδοφόρες συνεργασίες. Παρ' όλα αυτά απόφυγε άσκοπα έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Ανήκεις στους ευνοημένους καθώς χαίρεις άκρας υγείας.


ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο στις 13/7 σού δίνει τη δύναμη να διαλύσεις τις αυταπάτες που πιθανόν να σκιάζουν την ερωτική σου ζωή. Αρκεί βεβαίως να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Αν είσαι μόνη, η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 22/7 σε καθιστά περισσότερο επικοινωνιακή και εξωστρεφή, με αποτέλεσμα κανείς να μη μένει ασυγκίνητος στη γοητεία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στις 8/7 ευνοεί τα σχέδιά σου, αλλά και σε καλεί να είσαι προσεκτική, καθώς το εργασιακό παρασκήνιο οργιάζει. Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς λειτουργεί υπέρ σου, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ιδανικός μήνας για να βρεις δουλειά, αν είσαι άνεργος.

ΥΓΕΙΑ: Προσπάθησε να καταπολεμήσεις το άγχος του τελευταίου δεκαημέρου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς καθώς και η Πανσέληνος ενισχύουν την κυκλοθυμική σου διάθεση ξυπνώντας καλά κρυμμένες ανασφάλειες. Θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερη, η Νέα Σελήνη στις 8/7 φέρνει νέες γνωριμίες. Πιθανόν κάποιο πρόσωπο από τον φιλικό κύκλο να διεκδικήσει την προσοχή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το μεγάλο τρίγωνο του Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα στα υγρά ζώδια σε βοηθά να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τα επόμενα βήματά σου. Απόφυγε να αποφασίσεις για κάποιες προτάσεις συνεργασίας ή για νέες συμφωνίες τις πρώτες και τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Η Πανσέληνος στις 22/7 πιθανόν να θέσει τα νεύρα σου σε δοκιμασία.


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 22/7 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και την ανάγκη σου να ανανεώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/7 προμηνύει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό δεκαήμερο με στόχο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Πιθανόν το ίδιο διάστημα να έχεις επαφές για μια νέα συνεργασία, που θα σε ενθουσιάσει. Μην έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους. Στις 22/7, το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο ευνοεί ακόμη περισσότερο την καριέρα σου.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στις στομαχικές διαταραχές στις 12/7.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς καθιστά ιδιαίτερα ρομαντικό το σκηνικό στη συναισθηματική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 8/7, επίσης, σε βοηθά να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ζωή και τη σχέση σου με το σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να φλερτάρεις και να ενδώσεις σε ερωτικούς πειρασμούς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το μεγάλο τρίγωνο του Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα στα υγρά ζώδια σταθεροποιεί τα επαγγελματικά σου δεδομένα, αλλά και ευνοεί για να διεκδικήσεις μια αύξηση των αποδοχών σου. Επίσης, ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για να στείλεις βιογραφικά αν δεν έχεις δουλειά.

ΥΓΕΙΑ: Άλλαξε άμεσα διατροφικές συνήθειες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 22/7 φέρνει στο επίκεντρο της προσοχή σου τη συναισθηματική σου ζωή και σε βοηθά να αποκαταστήσεις το ρομαντικό σκηνικό στα ερωτικά σου και την επικοινωνία σου με το σύντροφο. Αν δεν έχεις σχέση, ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας και δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και φλέρταρε με την ευτυχία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης δραστηριότητας και σε παρακινεί να δραστηριοποιηθείς για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 22/7 θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται και άτομα κύρους να αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις στις 22/7.


ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος θα είναι, χωρίς υπερβολή, ο τυχερότερος μήνας της χρονιάς. Το μεγάλο τρίγωνο του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 3/7 σου χαρίζουν αμέριστη εύνοια και ενισχύουν την ανάγκη σου να είσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα . Αν είσαι μόνη, τώρα θα ζήσεις έναν καρμικό έρωτα, που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου για πάντα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στα υγρά ζώδια σου κλείνουν ραντεβού με την επιτυχία και την καταξίωση, ρίχνοντας αυλαία σε μια μακρά περίοδο ακύρωσης ή ματαίωσης των σχεδίων σου. Από τη Νέα Σελήνη και μετά, στις 8/7, ξεπερνάς εμπόδια και εκμεταλλεύεσαι με τον πλέον συμφέροντα τρόπο τους επαγγελματικούς ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου.

ΥΓΕΙΑ: Μετά τις 8/7 ξεκίνησε δίαιτα. 


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top