Πιπιλή σε Μπαλασόπουλο:
Πασοκαρία,υπάλληλε καθαριότητας,είσαι κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού

0

Πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ: Φωτεινή, θα πληρώσω εγώ τη νοσηλεία σου στο ψυχιατρείο

Με τα «κρεμμυδάκια» κάνει τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλο η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, ζητώντας μάλιστα από τους υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης να τον απολύσουν «ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικού διορισμού στο Δήμο Γλυφάδας».

Μιλώντας στον alpha 9,89 η κ.Πιπιλή είπε πως ο κ.Μπαλασόπουλος «είναι ο πρώτος που θα πρέπει να απολυθεί», αν κρίνουμε από το βιογραφικό του!!!!

«Μπήκε από το παράθυρο ως κολλητός του Δημάρχου Γλυφάδας το 1984 του Σπονδυλίδη. Μπήκε ως εργάτης καθαριότητας. Το σύνηθες ρουσφέτι που καταγγέλλει σήμερα ο ίδιος, ο θρασύτατος. Μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδος. Αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ, βαθύ παλιό ΠΑΣΟΚ, σε όλα τα κλιμάκια. Έφτασε σήμερα να υβρίζει απαξιωτικά από τη γραφειάρα του με ζωντανό link, ο εργάτης καθαριότητας - έτσι - που μπήκε από το παράθυρο, τον κύριο Καμίνη, που αν μη τι άλλο ο κύριος Καμίνης με επιστημονική καριέρα αδιαμφισβήτητη» πρόσθεσε η κ.Πιπιλή, επισημαίνοντας πως το πρόβλημα στο ελληνικό δημόσιο είναι  «η αναξιοκρατία, το άκρατο ρουσφετολόι, η ΠΑΣΟΚαρία που δημιουργήθηκε στο Δήμο Αθηναίων, μια ΠΑΣΟΚαρία ως νοοτροπία που δυστυχώς την συνέχισαν και Νεοδημοκράτες».

Η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε ενστάσεις για το ενδεχόμενο διάλυσης της Δημοτικής Αστυνομίας, ενώ άφησε αιχμές κατά των πρώην αρμόδιων υπουργών, κατηγορώντας τους «πως τόσο καιρό ξυνόντουσαν» για αυτό όπως λέει τώρα «καταλήγουμε να διαλύεται η Δημοτική Αστυνομία, που εγώ έχω ένσταση».

Τέλος η κ.Πιπιλή απευθυνόμενη στον υπουργό Εσωτερικών, του πρότεινε να δει τη λίστα των συνδικαλιστών των τελευταίων 30 χρόνων, οι οποίοι όπως είπε μπορούν να βγουν σε πρώιμη σύνταξη, και «όπου δει την κόρη, τον γαμπρό, τον αδερφό και τη γυναίκα του συνδικαλιστή με συνοπτικές, δημοκρατικές διαδικασίες υπέρ του συνόλου των πολιτών να τους πετάξει έξω και χωρίς αποζημίωση».

Μπαλασόπουλος: Αναλαμβάνω τα έξοδα της νοσηλείας της Πιπιλή σε ψυχιατρείο

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Μπαλασόπουλου, ο οποίος δήλωσε σε ιστοσελίδα: «Έχουμε ομόφωνη απόφαση, η ΠΟΕ - ΟΤΑ αναλαμβάνει, τα έξοδα νοσηλείας της κας Φωτεινής Πιπιλή σε γνωστή ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα. Να είναι σίγουρη ότι θα την προστατεύσουμε. Τίποτε άλλο».

Πιπιλή: Μπαλασόπουλε είσαι φίλος των Χρυσαυγιτών  

Η απάντηση του προέδρου της ΠΟΕ - ΟΤΑ έβγαλε έξω από τα ρούχα της, την Φωτεινή Πιπιλή η οποία αφού τον κατηγόρησε πως δεν απαντά στις καταγγελίες της, και πως τα χει πάρει από τη συγκεκριμένη κλινική,  μίλησε για σχέσεις του συνδικαλιστή με την Χρυσή Αυγή.

«Γιατί να μη συγκεντρωθούν χρήματα από την ΠΟΕ - ΟΤΑ για να αναγερθεί στη Γλυφάδα που είναι ο αγαπημένος τόπος του συνδικαλιστικού οργίου του Μπαλασόπουλου, ένας για παράδειγμα φούρνος, για να μπορούν να καίνε τις φωνές που μιλάνε με ειλικρίνεια. Μπορούν να ρωτήσουν για παράδειγμα τους φίλους Χρυσαυγίτες, του κυρίου Μπαλασόπουλου εννοώ, ή άλλους ακραίους, πώς μπορεί να εξαφανίσει ανθρώπους που με επιχειρήματα σε ξεμπροστιάζουν» είπε χαρακτηριστικά η κ.Πιπιλή.


star, alpha
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top