Μήπως αντί να μάθω καινούργια πράγματα, πρέπει να ξεχάσω αυτά που ξέρω;

0

ο πολιτισμός μας είναι γεμάτος με ιδέες που αναστέλλουν την πραγματική χαρά

Tα τελευταία 10 χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτισμός μας είναι γεμάτος με ιδέες που αναστέλλουν την πραγματική χαρά. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που είμαι πολύ ευγνώμων που χρειάστηκε να τα ξεχάσω! Γιατί ξεχνώντας τα μπόρεσα να προχωρήσω και να δω τον κόσμο με άλλα μάτια τελικά.

1. Μόνο οι όμορφες γυναίκες πετυχαίνουν τα πάντα στην ζωή.Πολλές γυναίκες που έρχονται σε μένα , είναι κούκλες και πιστέψτε με όλοι τις κοιτάζουν και θαυμάζουν αλλά λίγοι ασχολούνται με το τι πραγματικά τους αρέσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας και να γίνουμε άσχημες αλλά ότι δεν χρειάζεται να υποτιμούμε αυτό που είμαστε και να δηλώνουμε παραίτηση μπροστά σε μια κούκλα γυναίκα. Είμαστε όλες ακριβώς το ίδιο γιατί η ομορφιά είναι περισσότερο εσωτερική υπόθεση.

2. Αν όλες μου οι ευχές υλοποιηθούν τώρα, η ζωή μου θα γίνει ευτυχισμένη. 
Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.  Για να προσελκύω κάτι που θέλω,  θα πρέπει να γίνω χαρούμενη , νιώθοντας την χαρά ότι το έχω ήδη καταφέρει , ακόμα πριν  καλά - καλά το πετύχω. Η χαρά, είναι το σημείο που θα με οδηγήσει στην επιτυχία. Σας μπέρδεψα; Να γίνετε χαρούμενη πολύ πριν υλοποιηθούν οι ευχές σας ακριβώς για να καταφέρετε να υλοποιηθούν. Το όμοιο, έλκει το όμοιο.

3. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο με την λογική, όταν παίρνουμε αποφάσεις.Η ορθολογική απόφαση είναι πιο επιρρεπής σε λάθη, αν την συγκρίνω με την βαθύτερη αίσθηση που διαθέτω σαν ψυχή. Συχνά τα σύνθετα προβλήματα  επιλύονται καλύτερα με το να σκέφτεστε « νιώθοντας». Σκεφτείτε μια επιλογή που έχετε να κάνετε , από το ποια ταινία να δείτε μέχρι το ποιο σπίτι να αγοράσετε. Αντί  να μελετήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα με την λογική, φυσικά απαντήστε και παρατηρήσετε την απάντησή σας, όταν το σώμα σας και το μυαλό σας χαλαρώνει.

4. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η γνώμη των άλλων για εμένα.«Αν αποτύχω, οι άνθρωποι θα σκεφτούν άσχημα για μένα!» Αυτή η τρομερή σκέψη προκαλεί απελπισία, αυτοκτονία, ανθρωποκτονία. Το συνειδητοποιεί κάποιος αυτό, όταν  μια ημέρα διαβάσει κραυγαλέα ψέματα για τον εαυτό του στο διαδίκτυο. Η αγωνία μου προήρθε  μόνο από την υπόθεση μου ότι υποθετικά, οι υποθέσεις άλλων ανθρώπων για μένα έχουν σημασία! Γελοίο; Τώρα, φανταστείτε τι θα κάνετε,  αν δεν έχει απολύτως καμία  σημασία τι οι άνθρωποι νόμιζαν και νομίζουν για εσάς. Εντάξει;

5. Η απώλεια είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που συμβαίνει. Ζήστε την αλήθεια σας, η απώλεια είναι απλά μια κατάσταση. Ακριβώς έτσι, η καρδιά και η ψυχή σας θα επιστρέψουν στην θέση τους. Η μεγαλύτερη εσωτερική απώλεια συμβαίνει , όταν για να μην συμβεί μια απώλεια , ανέχομαι καταστάσεις που δεν αντέχω και χάνω έτσι την καρδιά και την ψυχή μου. Η απώλεια κάνει έναν κύκλο και ξαναγυρίζω πάλι να κερδίζω κάτι, αν ακολουθήσω την φυσική ροή.

6. Η σκληρή δουλειά πάντα οδηγεί στην επιτυχία .Μέσα από το παιχνίδι έρχονται οι λύσεις για να επιτύχουμε κάτι η να κερδίσουμε μια μάχη. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας! Όσο σκληρά και αν δουλέψω για να πετύχω, θα πρέπει να βάλω μέσα και τον παράγοντα παιχνίδι για να πετύχω πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Θυμηθείτε όταν ήσασταν παιδιά ή παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή πόσο πιο εύκολα βρίσκετε λύσεις και διεξόδους , που μπορούν να εφαρμοστούν στην πραγματικότητα! Εφαρμόστε το και σήμερα σε όλα σας τα θέματα, αν θέλετε να πετύχετε!

7. Τα προβλήματα είναι πολύ άσχημα πάντα και δεν έχουν ποτέ καλή κατάληξη. 
Θυμηθείτε ότι μέσα από την επίλυση ενός προβλήματος, βρίσκετε  πολλές φορές νόημα στην ζωή σας. Αξιολογείτε και τις δυνατότητές σας σαν άνθρωποι, αξιολογείτε  και τους φίλους σας , κατά την διάρκεια εύρεσης λύσης. Αν βάλετε την ετικέτα σε όλα τα προβλήματα ότι είναι άσχημα και ποτέ δεν καταλήγουν σε κάτι καλό, θα παραιτηθείτε πριν τα λύσετε και θα φοβάστε να τα προσεγγίσετε με χαρά! Θα έχετε προκαθορίσει ένα άσχημο τέλος, από την αρχή τους!

mylady
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top