Καλοκαίρι 2013. Τʼ άστρα μιλούν για τον έρωτα

0

Όλοι θεωρούμε το καλοκαίρι εποχή ξενοιασιάς, ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης

Εκτός αυτών το φετινό καλοκαίρι, ένα είναι σίγουρο: Οι πλανήτες δεν θα μας αφήσουν να βαρεθούμε!!

Θα υπάρξουν ανατροπές, έρωτες, χωρισμοί, επανασυνδέσεις, εξιδανικεύσεις, απογοητεύσεις.
Οπλιστείτε λοιπόν με ψυχραιμία και υπομονή σε κάποιες δύσκολες στιγμές που θα υπάρξουν, και διατηρήστε το χαμόγελο, την αισιοδοξία, το κέφι και την καλή σας διάθεση σταθερά στα ύψη…
Ας δούμε λοιπόν , τι επιφυλάσσει αυτό το καλοκαίρι για κάθε ζώδιο χωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Ήδη από τα μέσα Ιουλίου το ερωτικό σας θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο που είναι και το αγαπημένο σας χρώμα. Πολλές οι ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και κατακτήσεις και μέχρι το τέλος του μήνα δεν αφήνετε τις περιπτώσεις ανεκμετάλλευτες... Το διάστημα 1- 6 Αυγούστου μια γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει και θα σας προκαλέσει σκέψεις δέσμευσης αλλά αφήστε να το αποφασίσετε προς το τέλος του μήνα όπου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.


Αν είσαστε δεσμευμένοι, καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου όπου κυριολεκτικά θα απολαύσετε ό ένας τη συντροφιά του άλλου. Μετά τις 18 Αυγούστου θα νοιώθετε ότι ο σύντροφο σας αρχίζει να σας εκνευρίζει και ώρες ώρες θα αισθάνεστε σαν να μην τον γνωρίζετε. Δεν είναι τίποτα, η επίδραση του Άρη από το Ζυγό είναι και θα περάσει.. Κατά την διάρκεια των εκλείψεων μην ζητήσετε τη γνώμη/συμβουλή των φίλων σας γιατί μάλλον θα σας απογοητεύσουν, και θα σας δώσουν λάθος συμβουλές.


ΤΑΥΡΟΣ

Αν για κάποιους το καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία, φλερτ και ενδεχομένως απιστία, εσείς δεν παρασύρεστε από τέτοιες σειρήνες. Προτιμάτε σταθερότητα στις σχέσεις σας και έρωτες που διαρκούν. Πολλοί από εσάς εάν είστε καιρό σε μια σχέση θα αποφασίσετε την επισημοποίηση της, έναν αρραβώνα ή γάμο. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα.


Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την εύνοια της Αφροδίτης μετά τις 10 Αυγούστου όπου συμμαχεί με τον Άρη και ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Ίσως οι εκλείψεις φέρουν εντάσεις και ζήλια αλλά θα είναι κάτι παροδικό. Ακόμη αν θέλετε να ταξιδέψετε με το ταίρι σας είναι προτιμότερο να το προγραμματίσετε για το τέλος Αυγούστου. Μην αφήνετε τους συγγενείς να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυδιάστατοι Δίδυμοι δεν χρειάζεστε το καλοκαίρι για να διασκεδάσετε. Για σας όλες οι εποχές είναι κατάλληλες για ταξίδια, έρωτες, γνωριμίες. Αυτή την περίοδο, η διασκέδαση βρίσκεται στις μικρές μετακινήσεις, τις επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, την απόλαυση της καθημερινότητας.


Εξάλλου, σας απασχολούν ιδιαίτερα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή ζωή , τους γονείς τα αδέλφια σας. Εξαιτίας κάποιων γεγονότων σε αυτούς τους τομείς η διάθεση σας είναι κάπως πεσμένη με αποτέλεσμα να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Κάποια προγραματισμένα ταξίδια μπορεί να αναβληθούν εξαιτίας απρόοπτων γεγονότων. Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά από το τέλος Αυγούστου. Ε, φέτος θα πρωτοτυπήσετε: όταν οι σχέσεις του καλοκαιριού τελειώνουν, εσείς τότε μόλις θα αρχίζετε!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Έως μετά τα μέσα Ιουλίου πολλοί από σας ζουν το όνειρο. Ο ρομαντισμός, η μαγεία και τα όνειρα που μοιράζεστε με το σύντροφο σας κάνουν τη καρδιά σας να πετά στα ουράνια.
Υπέροχα όλα αυτά αλλά λίγη σύνεση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. .. Υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε Για να καταφέρετε να είστε νικητές στο παιχνίδι του έρωτα θα πρέπει να μάθετε να εκφράζεστε, να λέτε αυτό που αισθάνεστε και να μην διστάζετε να δείχνετε το ενδιαφέρον σας. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


Αν είστε μόνοι ο Αύγουστος μπορεί να σας φέρει ένα πρόσωπο το οποίο για να το κερδίσετε πρέπει να το αντιμετωπίσετε με διακριτικότητα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να κάνετε μικρά ταξιδάκια με το άλλο σας μισό. Για μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές πιστεύω πως είναι καλύτερα να τις προγραμματίσετε μετά τις 20 Αυγούστου που θα πάψουν τα οικονομικά σας να δέχονται την αρνητική επίδραση των εκλείψεων.

ΛΕΩΝ

Είστε οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού!! Όχι μόνο γιατί είναι η εποχή των γενεθλίων σας, αλλά και γιατί στο ζώδιο σας πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη την 1η Αυγούστου μαζί με νέα Σελήνη, και έκλειψη Σελήνης στις 17 Αυγούστου στο αντίθετο σας ζώδιο του Υδροχόου. Πολλοί από σας αισθάνεστε μπλεγμένοι ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν καθώς βλέπετε να επιστρέφει στη ζωή σας μια σχέση από το παρελθόν και να διεκδικεί ξανά την καρδιά σας.


Αν είστε αδέσμευτοι εντάξει, αλλά αν υπάρχει στο παρόν μια σχέση που σας καλύπτει θα πρέπει αν είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις και αποφάσεις σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείτε. Το τέλος Αυγούστου σας βρίσκει παθιασμένους με το αντικείμενο του πόθου σας και η ζήλεια σας φτάνει στα όρια της έκρηξης. Ψ Υ Χ Ρ Α Ι Μ Ι Α!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κατάσταση αναμονής σας βρίσκει το καλοκαίρι. Περιμένετε να γνωρίσετε τον τέλειο σύντροφο, περιμένετε να βελτιωθεί η σχέση σας, περιμένετε να ηρεμήσει ο νους σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Εάν είναι να κάνετε κάτι λάθος, είναι προτιμότερο να μην κάνετε τίποτε.


Είναι πολλές οι πλανητικές όψεις που σας δημιουργούν εντάσεις, ανασφάλεια, πίεση και άγχος. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, να δείτε τις πραγματικές ανάγκες σας , τι ζητάτε από τον άνθρωπο με τον οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας και όταν θα ξέρετε εσείς τι θέλετε θα έρθει και ο κατάλληλος. Τέλη Αυγούστου με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας τα αισθηματικά σας ευνοούνται και μπορείτε τώρα να κάνετε μια καινούργια αρχή.

ΖΥΓΟΣ

Καλοκαίρι, καλοκαίρι αλλά η ενδοσκόπηση και η περισυλλογή δεν λείπουν. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και αφήστε για αργότερα την κατάστρωση σχεδίων για ερωτικές κατακτήσεις. Υπάρχει μια ασάφεια στο τοπίο και μπορεί να ακούτε πολλές υποσχέσεις ή λόγια γεμάτα έρωτα όμως δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε.


Εάν οι φίλοι θελήσουν να εμπλακούν στα ερωτικά σας μην τους αφήσετε. Θα τα κάνουν χειρότερα. Οι εκλείψεις μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις ανάμεσα σας αλλά μην τους απαρνείστε. Είναι σίγουρο ότι σας αγαπούν. Μετά τις 19 Αυγούστου ο Άρης περνά στο ζώδιο σας φορτίζοντας τις μπαταρίες της ενέργειας σας και δίνοντας σας τη δύναμη να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η “τρικυμία” στη θάλασσα των αισθημάτων συνεχίζεται και το καλοκαίρι. Κιαρό τώρα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στη μέση του ωκεανού ή του ουρανού αν προτιμάτε και δεν ξέρετε που θα προσγειωθείτε ή που θα αράξετε. Σχέσεις που ξεκίνησαν θεαματικά ξαφνικά έχασαν κάθε ενδιαφέρον, σχέσεις από το παρελθόν ξαναζωντάνεψαν , κάποιο άνθρωποι δεν θέλουν πια να σας βλέπουν ούτε ζωγραφιστό κάποιοι καινούργιοι μπαίνουν στη ζωή σας και σας πολιορκούν.


Όλα παίζουν που λέει και η σύγχρονη έκφραση και είναι μάταιο να ζητάτε αυτή τη στιγμή σταθερότητα. Ζήστε αυτά που σας φέρνει η ζωή – προσέχοντας όμως να μην πληγώσετε ανθρώπους που σας αγαπούν- μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και απολαύστε την παρέα αγαπημένων και πιστών φίλων. Η κοινωνική σας ζωή επιφυλάσσει γνωριμίες που χρήσιμο θα ήταν να καλλιεργήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως βλέπετε τα πάντα από την αισιόδοξη πλευρά και δεν σας καταβάλλει τίποτε. Οι εκλείψεις όμως σας αναγκάζουν να προσγειωθείτε, να δείτε τα πρόσωπα και τις καταστάσεις όπως είναι πραγματικά και να σοβαρέψετε στις επιλογές σας. Φροντίστε να μην παρασύρεστε από υποσχέσεις αλλά να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.


Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχετε αφήσει πίσω σας πολλές αδιέξοδες καταστάσεις και θα προχωρήσετε μπροστά οριστικά. Αν είστε δεσμευμένοι και σας ενδιαφέρει να κρατήσετε τη σχέση σας , φροντίστε να μην ανεβάζετε τους τόνους στις συζητήσεις, μην απαιτείτε πολλά από τους άλλους και μην κρατάτε μούτρα. Επικοινωνήστε τις απόψεις σας με ηρεμία και σαφήνεια.Οι αδέσμευτοι είστε μάλλον αποστασιοποιημένοι από το θέμα έρωτας και περιορίζεστε να γκρινιάζετε στους δικούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 18 Ιουλίου ολοκλήρωσε ένα διάστημα έντονα ερωτικό με την προσοχή σας στραμμένη στον σύντροφο σας και την ικανοποίηση των αναγκών του. Από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου το μυαλό σας απασχολούν τα σχέδια για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Πολλοί αποφασίζετε να προχωρήσετε σε έναν γάμο, μια δέσμευση ή ακόμη κακι στην απόκτηση ενός παιδιού.


Θα αισθάνεστε ολοκληρωμένοι και σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να βρείτε τον έρωτα στα πιο απίθανα μέρη. Σε μια βόλτα στο πάρκο, μέσα από τις παρέες, ή μέσω συγγενών. Δείξτε το ενδιαφέρον σας αλλά αφήστε τον Σεπτέμβρη να σας αποδείξει ότι το πρόσωπο που σας φλερτάρει αξίζει να πάρει μόνιμη θέση στη ζωή σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τοπίο είναι μάλλον θολό προς ομιχλώδες!! Με τις δύο εκλείψεις να σας επηρεάζουν άμεσα και να θέλετε να καταλάβετε τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή μάλλον δεν θα τα καταφέρετε. Κάποιοι συναντούν τον έρωτα της ζωής τους, κάποιοι άλλοι ξυπνούν και χάνουν οριστικά το όνειρο που πίστευαν ότι ζούσαν, κάποιες άλλες ανακαλύπτουν ότι ο πρίγκιπας που φιλούσαν ήταν πάντα βάτραχος…


Αυτά συμβαίνουν ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες/οι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οι υπόλοιποι , Ιούλιο και Αύγουστο μέχρι τα μέσα του μήνα μπορείτε να φλερτάρετε, να γνωρίσετε κόσμο, να βγείτε να διασκεδάσετε. Μην ξεκινάτε τίποτε καινούργιο στη διάρκεια των εκλείψεων. Προσοχή στα οικονομικά σας και την άσωτη ζωή, γιατί μάλλον με δανεικά σας βλέπω…

ΙΧΘΕΙΣ

Έντονες διακυμάνσεις παρουσιάζει το καλοκαίρι αυτό για σας φίλοι μου Ιχθείς.΄Ενώ η σχέση σας με τον σύντροφο σας είναι αυτό που επιθυμούσατε εδώ και καιρό κατά διαστήματα αισθάνεστε μια περίεργη αποξένωση, έναν εκνευρισμό και διάθεση να αλλάξετε τα πάντα. Μάλλον ήρθε η ώρα να ωριμάσετε, να σοβαρευτείτε και να σταθεροποιηθείτε. Εάν η σχέση ή ο γάμος σας έχουν γερές βάσεις, το διάστημα αυτό θα σας δείξει ότι μέσα πό τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σαν ζευγάρι έχετε κατακτήσει την αγάπη, τη συντροφικότητα και την σταθερότητα.


Και αυτά είναι πολύτιμα αγαθά για να τα πετάξετε σε μια στιγμή εκνευρισμού ή θυμού.Αν πάλι πιστεύετε ότι δεν έχετε τίποτε κοινό με το σύντροφο σας μπορείτε πολύ εύκολα να έρθετε σε οριστική ρήξη και να αναζητήσετε αλλού τον έρωτα. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες ή εγγυήσεις για κάτι που αντέξει στο βάθος του χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση ζήστε το τώρα και αργότερα βλέπουμε…

fe-mail
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top