Τύποι συγκατοίκων που μας έμειναν αξέχαστοι!

0

Η απόφαση για συγκατοίκηση, είναι αρκετά δύσκολη

«Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα…» μας έχουν τραγουδήσει οι αδελφοί Κατσιμίχα, αλλά ορισμένοι καλύτερα να μένουν μόνοι τους! Η απόφαση για συγκατοίκηση, είναι αρκετά δύσκολη στη ζωή ενός φοιτητή ή μεσήλικα. Τις περισσότερες φορές οδηγούμαστε σε αυτή τη λύση λόγω εξόδων.

Στις ΗΠΑ, είναι πολύ συχνό φαινόμενο καθώς στις εστίες οι σπουδαστές συγκατοικούν με κάποιον άγνωστο, ενώ τα ενοίκια των διαμερισμάτων σε μεγαλουπόλεις, είναι προτιμότερο να μοιράζονται. Εάν πάρετε τη μεγάλη απόφαση για συγκατοίκηση, οι δυσκολίες, που θα αντιμετωπίσετε είναι αρκετές.

Σας παρουσιάζουμε ορισμένους τύπους συγκατοίκων, που θα πρέπει να αποφύγετε

Τύποι συγκατοίκων που μας έμειναν αξέχαστοι!
Ακαταστασία
Σίγουρα η κατάσταση του δικού του δωματίου δεν είναι ευθύνη σας, ούτε χρειάζεται να σας απασχολεί. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό όμως από τους τσαπατσούληδες που αφήνουν τα πράγματά τους δεξιά και αριστερά σε κοινόχρηστους χώρους. Μπορεί να σας έχει πάρει αρκετή ώρα να συγυρίσετε το σπίτι, και ως άλλος διάβολος της Τασμανίας το συγκεκριμένο άτομο φέρνει τα πάνω κάτω.

«Μοντέλο» εσωρούχων
Η άνεση που νιώθει στον κοινό σας χώρο είναι απερίγραπτη. Η σεμνοτυφία αποτελεί άγνωστο όρο στο λεξιλόγιό του και για αυτό δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί με τα εσώρουχά του μέσα στο σπίτι. Τις περισσότερες φορές αυτά τα άτομα είναι αγύμναστα και η μπλούζα θεωρείται απαγορευτική. Δεν είναι κακό να νιώθουν άνετα στο σπίτι τους, αρκεί να μην προσβάλουν την αισθητική σας.

Τύποι συγκατοίκων που μας έμειναν αξέχαστοι!DJ
Όχι δεν είναι απαραίτητα επαγγελματίας. Ωστόσο δεν είναι απίθανο να δείτε ενισχυτές και μείκτες ανάμεσα στα πράγματα που θα ξεπακετάρει. Ακούει ΠΑΝΤΑ μουσική στη διαπασών χωρίς να λογαριάζει ώρα ή δικές σας υποχρεώσεις. Ο χειρότερος συνδυασμός είναι να ακούει μουσική την οποία σιχαίνεστε. Φανταστείτε απλά να διαβάζετε και να πρέπει να υπομείνετε τις τελευταίες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη.

Αγχωτικός
Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή είναι μια σοβαρή διαταραχή άγχους. Θα σας φορτώσουν με στρες από την πρώτη κι όλας μέρα. Θα αρχίσετε να πλένετε τα χέρια σας κάθε ώρα, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Μετά από 6 μήνες ίσως και να μπείτε και εσείς στην ίδια θέση, γι αυτό βρείτε ένα νέο συγκάτοικο άμεσα.

Τύποι συγκατοίκων που μας έμειναν αξέχαστοι!Σχεσάκιας
Όταν ο συγκάτοικός σας έχει σχέση, είναι σαν να είστε κι εσείς σε σχέση. Δεν είναι τυχαίο πως η κοπέλα ή το αγόρι του συγκατοίκου σας, θα βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι μαζί σας. Εάν ταιριάζετε και είναι ευχάριστο άτομο όλα θα βαίνουν καλώς. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σας γίνει βραχνάς.

Ξυπνητήρι
Η κατανόηση μεταξύ συγκατοίκων είναι το παν. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι ή φοιτητές χρειάζονται μόλις ένα ξυπνητήρι το πρωί. Είναι πιθανό όμως να έχετε την ατυχία να πετύχετε άτομο που να βάζει πολλά ξυπνητήρια λόγω δυσκολίας. Το χειρότερο θα είναι να καταλήξουν να ξυπνάνε μόνο εσάς. Συζητήστε το, λάβετε δραστικά μέτρα (όπως ωτοασπίδες ή κλείσιμο των ξυπνητηριών το προηγούμενο βράδυ) και πορευτείτε ανάλογα.

flowmagazine

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top