Τι να… μην κάνετε στον σύντροφό σας!

0

Υπάρχουν, όμως, και… μέσοι όροι

Ποια είναι τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να κάνει μια κοπέλα και να εκνευρίσει το αγόρι της; Μια συζήτηση… τεράστια, αλλά και προσωπική κατά μία έννοια, αφού άλλος εκνευρίζεται με συγκεκριμένες κινήσεις, δηλώσεις και απαιτήσεις και άλλος με εντελώς διαφορετικές. Υπάρχουν, όμως, και… μέσοι όροι, κάποια πράγματα που προκαλούν εκνευρισμό σε μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού.

Το τμήμα κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου του Ορεγκον έκανε μια εκτεταμένη έρευνα για το τι εκνευρίζει τους άνδρες και πήρε «αυθόρμητες» απαντήσεις (δηλαδή χωρίς χρήση ερωτηματολόγιου και του συστήματος πολλαπλών απαντήσεων) από σχεδόν 12.000 άνδρες όλων των ηλικιών.

Φυσικά αποκλείστηκαν κάποιες σοβαρές ή προφανείς αιτίες εκνευρισμού (όπως π.χ. η απιστία ή η παθολογική ζήλεια) και η έρευνα επικεντρώθηκε σε απλά και καθημερινά πράγματα, τα οποία δένουν ή… λύνουν μία σχέση. Ποιες είναι, λοιπόν, οι δέκα δημοφιλέστερες κινήσεις που… δεν πρέπει να κάνει μία γυναίκα, αν δεν θέλει να εκνευρίσει τον άνδρα της;

10. Να γεμίζει το μπάνιο με προσωπικά της αντικείμενα και αξεσουάρ καλλωπισμού και ομορφιάς (κατά τεκμήριο είναι… εκατονταπλάσια από τα αντίστοιχα ανδρικά), ειδικά όταν βρίσκονται σε κοινή θέα.

Τι να… μην κάνετε στον σύντροφό σας!9.  Να απαιτεί να συνοδεύεται σε όποια δραστηριότητα ή θέαμα της αρέσει, ανεξάρτητα αν ενδιαφέρει τον άλλο. Στο κάτω-κάτω, είναι ελάχιστοι οι άνδρες που απαιτούν από τις γυναίκες τους να… βλέπουν μαζί τους Champions League!

8. Να ελέγχει με άκομψο τρόπο το φαγητό και το ποτό του. Οση… τρυφερότητα κι αν έχει το να πάρει το ποτήρι από μπροστά του, με τη δικαιολογία ότι «ήπιε πολύ», ή να του μαγειρεύει με το ζόρι «υγιεινά» φαγητά, κάποια στιγμή θα έλθει η αντίδραση.

7. Να κλείνει εξόδους, διακοπές, αγορές και οτιδήποτε άλλο επιβάλλεται να γίνει από κοινού χωρίς να ρωτάει, με τη δικαιολογία ότι ο άνδρα της «δεν έχει γούστο», «είναι μονόχνωτος» ή «δεν ασχολείται».

6. Να απαιτεί να έχει τους κωδικούς πρόσβασης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το e-mail του άνδρα της, με τη δικαιολογία ότι «για να τους κρατάει μυστικούς έχει κάτι ύποπτο να κρύψει».

5. Να απαιτήσει τη διαχείριση των οικονομικών του, με τη δικαιολογία ότι «είναι σπάταλος» και «δεν ελέγχει τα έξοδά του».

Τι να… μην κάνετε στον σύντροφό σας!4. Να καταφέρεται με άσχημα σχόλια, και μάλιστα δημόσια, για τα συγγενικά του πρόσωπα, όσο κι αν αυτός ενδόμυχα συμφωνεί.

3. Να μοιράζεται με τις φίλες ή τους συγγενείς της τα μυστικά της σχέσης της, έστω κι αν αυτό γίνεται για να πάρει «καλοπροαίρετες» συμβουλές.

2. Να φλερτάρει, ακόμα και για πλάκα, με άλλους άνδρες, φίλους ή συγγενείς του.

1. Να απαιτεί να συναντά τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση προηγουμένως, με τη δικαιολογία ότι «έχουν διατηρήσει τη φιλία τους» και «δεν την ενδιαφέρει πια ερωτικά».

flowmagazine
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top