Λαζάνια με σπανάκι και ρικότα

0

Εύκολη και απλή συνταγή για το μεσημεριανό σας

Υλικά
Για 2-4 άτομα
  • 6 φύλλα λαζάνια άβραστα
  • 3 συσκευασίες κατεψυγμένο σπανάκι πλυμένα και χοντροκομμένα
  • 1 φλιτζάνι άπαχο τυρί ρικότα
  • 1 κούπα σάλτσα ντομάτας έτοιμη εμπορίου
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • 1 φλιτζάνι άπαχο τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα, τριμμένο
  • Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το σπανάκι, ρικότα και τη κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
Στο πάτο ενός πυρέξ 20 x 20 εκ. ρίχνετε τη μισή ποσότητα από την σάλτσα ντομάτας και απλώνετε να πάει παντού.

Τοποθετήστε δύο φύλλα λαζάνια πάνω από τη σάλτσα ντομάτας και ρίχνετε από πάνω λίγο από το μείγμα με το σπανάκι. Επαναλαμβάνετε με την ίδια σειρά τα υλικά λαζάνια και μείγμα από σπανάκι, πασπαλίζετε με παρμεζάνα και μοτσαρέλα και ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 45 λεπτά.

sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top