Συνοδέψτε το με ένα δροσερό ντιπ και θα δώσει άλλη γεύση στο κολοκυθάκι
Υλικά
Για 2-4 άτομα
- 1/2 κιλό κολοκυθάκια
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- Λάδι
- Λεμόνι
Σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή εστία βράζουμε τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν όχι να λιώσουν.
Μόλις βράσουν τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
Τα πασπαλίζουμε με μπόλικο σκόρδο ψιλοκομμένο και προσθέτουμε λάδι και λεμόνι.
Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο αλάτι ακόμα.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.