«Κίνητρο οι στόχοι του ΠΑΟΚ»

0

Σίγουρος για την επιλογή του ο Γιάννης Σκόνδρας

Τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια της καριέρας του, ανέφερε ο Γιάννης Σκόνδρας κατά την παρουσίασή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει πολύ κόσμο και βαριά φανέλα. Διεκδικεί το πρωτάθλημα το Κύπελλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο 23χρονος μπακ.

«Ο Σκόνδρας είναι από τις πρώτες μεταγραφές. Τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε στην ομάδα ελπίζουμε να τους έχουμε το συντομότερο δυνατόν», είπε από την μεριά του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Μου αρκεί ότι ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι σπουδαίο και θέλει να πάρει πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Εχει πολύ κόσμο και βαριά φανέλα. Διεκδικεί το πρωτάθλημα το Κύπελλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν μεγάλο το κίνητρο οι στόχοι που έχει η ομάδα».

Για το τετραετές συμβόλαιό του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι του είναι μεγάλοι και μακάρι να μείνω και παραπάνω από τέσσερα χρόνια».

Για την καριέρα του ως τώρα: «Στον Ατρόμητο έπαιζα από τα 18. Με βοήθησε πολύ, ήταν η οικογένειά μου τα προηγούμενα χρόνια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο Ατρόμητος είναι μέσα στην καρδιά μου».

Για τη συνεργασία με έναν προπονητή όπως ο Στέφενς: «Είναι μια νέα σελίδα. Είναι ένας προπονητής που ήταν στα καλύτερα πρωταθλήματα και θέλουν όλοι να δουλέψουν μαζί του».

Για τη χειρονομία του παλιότερα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, το ίδιο πάθος θα βγάλω και με τον ΠΑΟΚ. Όταν μπαίνει γκολ, είμαι ένας παίκτης που παθιάζεται. Έγινε λάθος, αλλά δε νομίζω ότι έκανα κάτι που πείραξε. Σέβομαι τους φιλάθλους όλων των ομάδων που πληρώνουν το εισιτήριο τους και έρχονται στο γήπεδο. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα στους φιλάθλους της ομάδας».

Από την μεριά του ο Γιώργος Γεωργιάδης, είπε: «Τον θέλαμε πολύ. Είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι νεαρός, έχει παρουσία στην εθνική Ανδρών και μέσα από τη δική μας ομάδα, μακάρι να γίνει βασικός στην εθνική Ανδρών και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας. Ελπίζουμε να κάνει άλματα προόδου.

Είναι στο ξεκίνημα της καριέρας του, σε νεαρή ποδοσφαιρική ηλικία. Θέλουμε να επενδύσουμε στους νεαρούς Ελληνες και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες τα επόμενα χρόνια. Ο Γιάννης το εκπροσωπεί αυτό

Ο Σκόνδρας είναι από τις πρώτες μεταγραφές. Τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε στην ομάδα ελπίζουμε να τους έχουμε το συντομότερο δυνατόν. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, το αν θα έρθει άλλος ως την Τρίτη δεν το γνωρίζω ακόμα».

sport-fm
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top