Τι είδους γυναίκα είσαι;

0

Δεν είναι όλες ίδιες

Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Άλλοι είναι ψηλοί, άλλοι κοντοί, χοντροί, λεπτοί, κ.τ.λ. Έτσι και οι γυναίκες. Δεν είναι όλες ίδιες. Αλλά δεν μιλάω για τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Υπάρχουν κατ’ εμέ τρία είδη γυναικών. Η γυναίκα φίλη, η γυναίκα σύντροφος και η γυναίκα σεξ.

Η γυναίκα φίλη
Η γυναίκα φίλη είναι αυτή με την οποία ο άντρας θέλει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί της. Είναι το «φιλαράκι» του. Την αντιμετωπίζει σαν άντρα αλλά ξέρει πολύ καλά πως είναι θηλυκό. Αν και μερικές φορές το ξεχνάει. Είναι αυτή με την οποία θα πάει στο γήπεδο να δει την ομάδα του. Σ’ αυτήν θα πει τα προβλήματα της δουλειάς του και θα ζητήσει την συμβουλή της για τα θέματα με την κοπέλα του. Μαζί της είναι πάντα ο εαυτός του, γελάει με την ψυχή του και είναι όσο κάφρος θέλει γιατί πολύ απλά δεν την βλέπει ερωτικά. Βέβαια, υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας;

Η γυναίκα σύντροφος
Γι’ αυτό λοιπόν και η γυναίκα φίλη μπορεί να γίνει γυναίκα σύντροφος. Σ’ αυτήν την γυναίκα οι άντρες βλέπουν την ώριμη και ολοκληρωμένη ζωή που θέλουν να κάνουν. Την οικογένεια που ζητούν να δημιουργήσουν. Πολλές φορές οι άντρες μέσα από την γυναίκα σύντροφο ψάχνουν το μητρικό τους πρότυπο. Μία καλή μαγείρισσα, μία καλή μάνα για τα παιδιά τους, μία έμπιστη και αφοσιωμένη σύζυγο.

Με αυτήν την γυναίκα θα είναι ένας άντρας όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος. Και τότε θα δώσει τα πάντα. Όλο του τον εαυτό και όλο του το είναι. Δεν βάζει όρια και φραγμούς στον έρωτά του και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα γι’ αυτήν. Για να είναι ευτυχισμένη. Ίσως και αυτού του είδους η γυναίκα να είναι και η πιο τυχερή. Αρκεί όμως να μην πληγώσει την καρδιά του άντρα. Γιατί τότε, από εκεί που ήταν το πιο πολύτιμο ον στην ζωή του, θα γίνει το πιο μισητό.

Εάν η γυναίκα σύντροφος προδώσει τα συναισθήματα του άντρα τότε αυτομάτως μπαίνει στην μαύρη λίστα για εκείνον καθώς ήταν από τα άτομα που αγαπούσε και εμπιστευόταν όσο τίποτα και κανέναν άλλον. Ήταν η ζωή του.

Η γυναίκα για σεξ
Και φτάνουμε στη τρίτη κατηγορία. Στην γυναίκα σεξ. Ίσως είναι το πιο επίπονο είδος γυναίκας. Η γυναίκα σεξ είναι αυτή από την οποία ο άντρας το μόνο που θέλει είναι να του ικανοποιήσει τις βιολογικές του ανάγκες. Δεν τον ενδιαφέρουν τα συναισθήματά της (ίσως πιστεύει πως δεν έχει), αδιαφορεί εντελώς για εκείνην και την θυμάται μόνο όποτε εκείνος θελήσει.

Αυτή η γυναίκα δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στον άντρα αυτόν και κυρίως δεν έχει κανένα δικαίωμα στον έρωτα. Στην ουσία η γυναίκα σεξ για έναν άντρα δεν είναι πραγματική γυναίκα, αλλά ένα αντικείμενο πόθου. Σ’ αυτή την γυναίκα ένας άντρας βλέπει κάτι πρόστυχο, ένα σεξουαλικό κάλεσμα στο οποίο δεν μπορεί να αρνηθεί. Μ’ αυτή την γυναίκα θέλει να κάνει πράγματα που με καμία άλλη δεν μπορεί να κάνει. Είναι η γυναίκα που θα κάνει τον άντρα να τρέξει σαν κολασμένος από πίσω της μέχρι να την καταφέρει να του δώσει αυτό που θέλει.

Αλλά μόλις το πάρει το παιχνίδι τελειώνει, ο άντρας φεύγει και συνεχίζει κανονικά την ζωή του. Αυτή όμως η γυναίκα μένει πίσω πληγωμένη και κάποιες φορές ευχαριστημένη μόνο από τα ψίχουλα που της πέταξε κάποιος. Ζώντας με τις αναμνήσεις από εκείνο το κυνήγι κατάκτησής της. Προσπαθώντας να δείξει πως είναι δυνατή και πως ίσως το ότι ανήκει σε αυτό το είδος γυναίκας, είναι δική της επιλογή. Αλλά λέει ψέματα. Στους άλλους και κυρίως στον εαυτό της.

Και εδώ δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ. Εμείς αποφασίζουμε τι είδους γυναίκα θέλουμε να είμαστε ή είναι κάτι που απλά βρίσκετε στο DNA μας?

fe-mail
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top