'Εφυγε ο Τόμας Πρωτόπαπας

1

βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο τον κόσμο

Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική ο Τόμας Πρωτόππας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός ηθοποιός έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε σήμερα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο τον κόσμο που τον γνώριζε.

19/03/2013:

Μια τρομερή είδηση κάνει εδώ και λίγη ώρα τον γύρο των blogs: Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται, σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι, δυστυχώς, ήδη κλινικά νεκρός.

Ανακοίνωση σχετικά με το τροχαίο ατύχημα με θύμα τον ηθοποιό Τόμας Πρωτόπαπα εξέδωσε η εταιρεία « ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.»:

«Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το τραγικό ατύχημα που συνέβη στον Τόμας Πρωτόπαπα την Κυριακή το πρωί στην Αττική Οδό. Tο ατύχημα αυτό μας έχει συνταράξει όλους, ειδικότερα δε τον οδηγό του οχήματος της εταιρίας, ο οποίος είναι συντετριμμένος. Ευχόμαστε και εμείς μαζί με όλο τον κόσμο να μπορέσει ο Τόμας να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές, στη διάθεση των οποίων βρίσκονται όλα τα σχετικά στοιχεία.».

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 8.00 το πρωί 17/3/2013 στην Αττική Οδό, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με βαν της Αττικής Οδού. Ο Τόμας Πρωτόπαπας μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ηθοποιός, που τον περασμένο Ιανουάριο έκλεισε τα 25 του χρόνια, είναι ήδη κλινικά νεκρός.


«Υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι δύο του γονείς, σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας σχεδόν καταρρεύσει, παραμένουν στο πλευρό του -όπως και η υπόλοιπη οικογένειά του, πολλοί φίλοι του, αλλά και ο προπονητής του στην πυγμαχία, Νίκος Ανδρεάδης»

Σάββατο, ο Τόμας Πρωτόπαπας πέρασε σχεδόν όλη του τη μέρα στον ιππικό όμιλο «Mega sports» στο Τατόι, όπου φωτογραφήθηκε από την Ολυμπία Κρασαγάκη για το επόμενο τεύχος του «Down Town» Κύπρου. «Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ, όπως πάντα, ήταν πολύ ευγενικός με όλους. Ο Τόμας είναι ένα υπέροχο παιδί που πάντα κερδίζει τη συμπάθεια όλων και το μόνο που εύχομαι είναι όλα να πάνε καλά» αναφέρει στο Yupiii άλλο άτομο, που βρισκόταν στο χώρο της φωτογράφισης.

Δυστυχώς, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του παραμένουν απαισιόδοξα. «Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα τα καταφέρει ο Τόμας. Οι γιατροί λένε πάντως πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή», τη στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ηθοποιός θεωρείται κλινικά νεκρός.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας έγινε γνωστός μέσα από το μουσικό κανάλι MAD, ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στη σειρά του MEGA Βασιλιάδες και σήμερα, Κυριακή, θα ξεκινούσε γυρίσματα για τη νέα εκπομπή μαγειρικής του καναλιού, με τίτλο «Dr Cook» και παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο.

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία ενός ανθρώπου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο με θύμα τον Τόμας Πρωτόπαπα.

Όπως υποστήριξε είδε το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού να κατευθύνεται με ταχύτητα προς το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός ηθοποιός. 

«Είδα και το αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν που είδα το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού να κατευθύνεται επάνω του και σκέφτηκα ότι ίσως να τον ενοχλώ εγώ. Για αυτό έκοψα ταχύτητα, όμως το βαν δεν σταμάτησε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Το σήκωσε στο αέρα το αμάξι, αφού το έσουρε για μερικά μέτρα στον δρόμο. Το σήκωσε στον αέρα και το πέταξε με δύναμη πάνω στο τοιχίο της Αττικής οδού», προσθέτει.

Όπως υποστηρίζει ο αυτόπτης μάρτυρας ο οδηγός του βαν την ώρα του ατυχήματος τυφλώθηκε από το φως του ηλίου, με αποτέλεσμα να μην δει το αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στην άκρη και να πέσει με ταχύτητα πάνω του.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  1. Ανώνυμος23/5/13, 5:07 μ.μ.

    Καλο ταξιδι αντρακι μου,ξανθε μου αγγελε..!!Εφυγες νωρις και αδικα ψυχη μου,καλο παραδεισο σου ευχομαι εκει μαζι με τους αλλους αγγελους,να μας προσεχεις απο εκει ψηλα..!!Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη σου καρδουλα μου.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου
To Top