13 τρόποι να γίνετε ενοχλητικοί και να διασκεδάσετε (μόνο εσείς)

0


«Η κόλαση είναι οι άλλοι» έλεγε ο Σάρτρ.

Και γιατί να μην είστε εσείς η κόλαση για τους άλλους? (προσθέτει το Mogwai).
Μια καλή λύση για να δώσετε ένα τόνο χαράς και κεφιού στη γκρίζα καθημερινότητα αυτής της χώρας (ωωω τι είπα!).
Μόνο που τον τόνο τον κρατάτε εσείς, οι λοιποί μάλλον δε θα το διασκεδάσουν και τόσο:...

1. Κάντε προσωπικές ερωτήσεις (ακόμα και σε άσχετους). Έναν άντρα μπορείτε να τον ρωτήσετε αν έχει κάνει ποτέ έκτρωση, ένα παιδάκι να το ρωτήσετε μπροστά στους γονείς του αν κάνει ναρκωτικά, μια γυναίκα πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ κτλ. Απαραίτητο να έχετε σοβαρό ύφος.

2. Στέλνετε chain mails ακατάπαυστα πάντα με την υποσημείωση ότι αν δε τα προωθήσουν οι λαβόντες σε 579988326 άτομα θα τους βρει η κατάρα του γαλάζιου παιδιού.

3. Να χρησιμοποιείτε πάντα ακρωνύμια κατά τα πρότυπα του στρατού. Πχ « ο υπολογιστής μου είναι ΠΟΕ (πέραν οποιασδήποτε επισκευής)», αντί για το «ω ρε πούστη» σε τόνο απελπισίας λέτε απλά ένα OMG, και φυσικά δε γελάτε ποτέ απλά λέτε LOL χωρίς εκφραστικότητα.

4. Κάντε ήχους ζώου. Ιδιαιτέρως οταν πλησιάζετε το στόχο ήσυχα ήσυχα από πίσω και του κάνετε τη κεραμιδόγατα σε οργασμό ή το τζιτζίκι ή το λυσσασμένο σκυλί (αρπάξτε του παράλληλα και το πόδι!). Επίσης, απαντάτε σε σοβαρές υποδείξεις του διευθυντή σας με ήχους παραδείσιων πουλιών αν συμφωνείτε ή με ήχους γαιδάρου αν διαφωνείτε.

5. Γίνετε ανυπόμονοι με κάθε την κάθε στιγμή. Κοιτάτε όλη την ώρα το ρολόι σας στη στάση, σπρώχνετε αυτούς που βγαίνουν απ’ το τρένο προς τα μέσα για να πάρετε τη καλύτερη θέση, χτυπάτε ρυθμικά τη πατούσα δίπλα σε στόχο που βγάζει λεφτά από ΑΤΜ κορνάρετε στη γιαγιά που προσπαθεί να παρκάρει.

6. Γελάτε δυνατά χωρίς λόγο. Ενδείκνυται σε χώρους απόλυτης ησυχίας (πχ σε βιβλιοθήκες, εκκλησίες, εφορίες). Σκεφτείτε πόσο θα εκνευριστεί ο στόχος αν αρχίσετε να γελάτε δυνατά και μάλιστα αν τον δακτυλοδείχνετε κιόλας. Προσοχή στην εκκλησία γιατί η αντίδραση του παπά μπορεί να είναι λίγο απότομη για όσους φοβούνται τη μετά θάνατον ζωή.

7. Κάντε παρατήρηση σε όποιον ανοίξει το στόμα του στο κινηματογράφο. Μετά πιάστε συζήτηση δυνατά για το πόσο μεγάλη αγένεια είναι να μιλάει κάποιος μέσα στην αίθουσα όταν οι άλλοι βλέπουν τη ταινία. Επιβάλεται φυσικά και η κατανάλωση πατατακίων τα οποία σε ερωτικές σκηνές μπορείτε να τα εκσφενδονίζετε προς την οθόνη λέγοντας «μπλιάχ» ή «sex sex sex!» ή «άσε τη κοπέλα κάτω ρε αλήτη!»

8. Απάντάτε πάντα με τη λέξη Γιατί? Σε κάθε απάντηση που λαμβάνετε μέχρι να βαρεθείτε κ’ εσείς ο ίδιος.

9. Καθαρίστε ακατάπαυστα τη μύτη σας εν είδη μετροπόντικα ή το αυτί σας. Ειδικά για το αυτί προτείνετε να κλείνετε και το κοντινότερο σε αυτό μάτι για μέγιστη απόλαυση και αισθητική ενόχληση του στόχου.

10. Η θέση του οδηγού βοηθάει ιδιαίτερα στο να γίνετε ενοχλητικοί. Πέρα απ’ τα κλασσικά (κόρνα στο φανάρι, μη χρήση φλας στη στροφή, χύμα πέρασμα από στοπ, οδήγηση με 43χλμ/ώρα στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού ή σφίνες σε φρακαρισμένη εθνική) προτείνεται και η χρήση προειδοποιητικού σήματος στους απέναντι οδηγούς ότι παρακάτω έχει μπάτσους και ας μην έχει, η χρήση γερμανικού αυτοκινήτου που όντας παρκαρισμένο έχει ανοικτό το φωτάκι για να νομίζουν ότι ξεπαρκάρετε .

11. Αναφέρετε πάντα το πασιφανές. «χτυπάει το τηλέφωνο» όταν το ακούν και οι γείτονες ακόμα, στο φανάρι λέτε πάντα «πράσινο» στον οδηγό όταν ανάψει πράσινο φυσικά, «λερώθηκες», «έχεις βγάλει καινούργια άσπρη τρίχα» και φυσικά το all time classic "πάχυνες" όταν αναφέρεστε σε θύμα γένους θυληκού κτλ

12. Απαντάτε μονολεκτικά με ύφος πηγμένου. Πχ Έχετε ύφος τρομοκρατημένου και σας πλησιάζει το θύμα να ρωτήσει τι συμβαίνει, απαντάτε «το τηλέφωνο!» ή «το ταβάνι!» ή «το αυτοκίνητο!» και σταματάτε να μιλάτε ή ακόμα χειρότερα αποχωρείτε.

13. Βάζετε δυνατή μουσική κατά προτίμηση νωρίς το πρωί του Σαββάτου ή τη Κυριακής, επιλέξτε Bollywood για τη μέγιστη ενόχληση των γειτόνων. Μη ξεχνάτε τον Σφακιανάκη για το αυτοκίνητο και να τραγουδάτε τα ερωτικά του Χατζιδάκι σε φάλτσο μινόρε. Μετά απ’ όλα αυτά, το πιθανότερο είναι ότι όλοι θα σας αποφεύγουν οπότε μπορείτε να επανέλθετε στο φυσιολογικό για λίγο διάστημα για να τους μπερδέψετε. Επαναλάβετε τρις ετησίως.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top