Σπαράγγια με αυγό

0

Δοκιμάστε κάτι νέο στα ορεκτικά σας με έντονο χρώμα και γεύση

Υλικά
Για 2-4 άτομα
  • 1 μεγάλο αυγό
  • αλάτι
  • 1 κιλό σπαράγγια, κομμένα στις άκρες
  • Χυμό από 1/2 λεμόνι μεσαίου μεγέθους
  • 1/2 κουταλάκι μουστάρδα Ντιζόν
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα καθαρισμένα σπαράγγια και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά να μαλακώσουν λίγο.

Αποσύρουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο το αυγό, αλάτι, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει μια αφράτη ομελέτα.

Βάζουμε τα σπαράγγια στο πιάτο και από πάνω ρίχνουμε την ομελέτα και ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού.

sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top