μια πολύ νόστιμη σούπα
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό σπαράγγια
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 2 πρέζες ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 4 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι
- 1 φλιτζάνι γάλα σόγιας
- άσπρο πιπέρι
- τριμμένο μοσχοκάρυδο
Πλένετε τα σπαράγγια και στη συνέχεια τα ξεφλουδίζετε.
Τα βράστε στον ατμό και κρατάτε τον ζωμό για τη σούπα.
Κάντε πουρέ τα μαγειρεμένα σπαράγγια και προσθέστε το γάλα σόγιας ζεστό και τη ζάχαρη ανακατεύοντας.
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, και λίγο λευκό κρασί .
Ρίξτε λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο στην κορυφή.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.