Αυγά φούρνου

0

Λαχταριστά αυγά φούρνου με σάλτσα ντομάτας και μπέικον

Υλικά
Για 2 άτομα
  • Φορμάκια κατάλληλα για φούρνο
  • 2 μεγάλα αυγά φρέσκα
  • 1/3 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας εμπορίου
  • κόκκινο πιπέρι για γεύση
  • αλάτι και πιπέρι
  • 2 φέτες μπέικον κομμένες στη μεση
  • φρέσκα βότανα όπως βασιλικός ή δυόσμος
  • 2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • Ψωμί
Εκτέλεση

Στο πάτο πυρίμαχου μπολ ρίχνουμε την σαλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με μυρωδικά (αλάτι, πιπέρι), φρέσκο βασιλικό ή δυόσμο. Στη συνέχεια ρίχνουμε από μια φέτα μπέικον
Βάζετε ένα ένα τα 2 σε κάθε πυρίμαχο μπολ.
Ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα, το λάδι, την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι.
Βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις πάνω – κάτω.
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με μυρωδικά και σερβίρουμε με ψωμί.

sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top