Νηστίσιμο και πεντανόστιμο
Υλικά
- 300 γρ. θράψαλα
- ¼ φλ. Ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- Χυμό από ½ λεμόνι
- Αλάτι
Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά τα θράψαλα.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και τα θράψαλα.
Ανακατεύουμε και ψήνουμε για 5 λεπτά.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το λάδι με το λεμόνι, λίγο αλάτι τη μουστάρδα και τον άνηθο.
Περιχύνουμε τη sauce στα θράψαλα και ψήνουμε για 3-5 λεπτά ακόμα.
nostimesyntages
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.