Θράψαλα στο τηγάνι με άνηθο

0

Νηστίσιμο και πεντανόστιμο

Υλικά
  • 300 γρ. θράψαλα
  • ¼ φλ. Ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • Αλάτι
Εκτέλεση

Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά τα θράψαλα.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και τα θράψαλα.
Ανακατεύουμε και ψήνουμε για 5 λεπτά.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το λάδι με το λεμόνι, λίγο αλάτι τη μουστάρδα και τον άνηθο.
Περιχύνουμε τη sauce στα θράψαλα και ψήνουμε για 3-5 λεπτά ακόμα.

nostimesyntages
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top