Μια σπιτική συνταγή για μία από τις πιο αγαπημένες σως
Φτιάξτε τη δική σας υπέροχη σάλτσα κέτσαπ και φυλάξτε την στο ψυγείο για όλες τις συνταγές σας αλλά και για ένα σπιτικό, πεντανόστιμο συνοδευτικό για κάθε φαγητό.
Υλικά
- 1 λίτρο χυμό ντομάτας
- 1 κ.σ. ντοματοπολτό
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ.γ. καυτό μπαχαρικό
- 2 πρέζες μοσχοκάρυδο, πιπέρι
- 125γρ. καφέ ζάχαρη
- 125ml. μηλόξυδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
1. Κόψτε το κρεμμύδι κι αφήστε το να ροδίσει στην κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά.
2. Προσθέστε τα μπαχαρικά και ανακατέψτε μέχρι ν' απορροφηθούν από τα κρεμμύδια.
3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το χυμό ντομάτας, τον ντοματοπολτό, την καφέ ζάχαρη και το μηλόξυδο.
4. Προσθέστε το μείγμα στο σκεύος με τα κρεμμύδια. Αφήστε να σιγοβράσουν για μία ώρα.
5. Περάστε τα στο μπλέντερ. Βάλτε την κέτσαπ σας σε ένα βάζο και συντηρήστε την στο ψυγείο.
queen
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.