να γλύφετε τα δάχτυλά σας
Υλικά
- 1 και 1/2 φλυτζ. τσαγιού ρεβύθια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- λίγο μαϊντανό και λίγο δυόσμο (ψιλοκομμένα)
- 1/2 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
- αλάτι, πιπέρι
Βάζετε από το βράδυ τα ρεβύθια στο νερό και την επόμενη τα βράζετε, χωρίς όμως να λειώσουν.
Τα σουρώνετε, αφαιρείτε τα φλούδια και τα περνάτε από το μύλο.
Τ' ανακατεύεται με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το δυόσμο, το αλεύρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Με ένα κουτάλι, παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Μόλις ροδίσουν, τους βγάζετε και τους τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
e-syntages
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.