Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την πρόσκληση από το CNN
Ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» πάει Αμερική και θα μαγέψει τους τηλεθεατές με ελληνικές συνταγές, βασισμένες στα σαλιγκάρια. Ο Εκτορας Μποτρίνι έδωσε χθες ελληνικό άρωμα στο CNN, μιας και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέκι Αντερσον.
Ο κορυφαίος και βραβευμένος σεφ που κάθε εβδομάδα τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης από τη συχνότητα του Alpha με την εκπομπή του «Εφιάλτης στην κουζίνα» επιλέχτηκε από την κορυφαία δημοσιογράφο να εμφανιστεί στην εκπομπή της και να μιλήσει -ανάμεσα στα άλλα- για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά των εστιατορίων αλλά και για την πτώση που υπάρχει, λόγω της κρίσης στον τομέα της εστίασης.
Φυσικά μια τέτοια πρόσκληση είναι σημαντική και το ίδιο ισχύει και για τον βραβευμένο σεφ, αφού μπορεί να έχει πολλά βραβεία και διακρίσεις, είναι όμως η πρώτη φορά που ένας δικός μας σεφ βγαίνει σε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά δίκτυα και έχει την ευκαιρία όχι μόνο να μιλήσει για την κρίση που πλήττει τον κλάδο του, αλλά να φέρει άρωμα Ελλάδας μαγειρεύοντας ζωντανά υπέροχες ελληνικές συνταγές.
Ο Εκτορας Μποτρίνι λίγο πριν βγει στην εκπομπή μίλησε στην «Espresso» για το σημαντικό αυτό γεγονός λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την πρόσκληση από το CNN. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσω για τις εξελίξεις στον χώρο της εστίασης στην Ελλάδα, ενώ πρόκειται να παρουσιάσουμε ζωντανά και μερικές συνταγές, μεταξύ των οποίων και κάποιες με σαλιγκάρια».
real
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.