Νένα Χρονοπούλου: Ένα μυστικό 30 χρόνων

0

...που ανατρέπει τη ζωή της

Ενα παράξενο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στη Νένα Χρονοπούλου. Η αποκάλυψη είναι τόσο μεγάλη που ούτε η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα της έχουν συμβεί τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η ηθοποιός ύστερα από τριάντα τέσσερα χρόνια ανακάλυψε ότι έχει έναν ετεροθαλή αδελφό. Το περίεργο μάλιστα είναι ότι με το πρόσωπο αυτό η Νένα το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έκανε πολλή παρέα, αλλά είχε και επαγγελματική συνεργασία. Ετσι δεν μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά της, όταν πριν από τρεις μήνες έμαθε ότι είναι ετεροθαλής αδελφή του τραγουδιστή Στάθη Ξένου, του ανθρώπου με τον οποίο έχει βρεθεί τώρα τελευταία πολύ κοντά.

«Η Νένα γνωρίζει χρόνια τον Στάθη. Πολλές φορές στο παρελθόν τον είχε επισκεφτεί στα μαγαζιά όπου τραγουδούσε. Πριν από τρεις μήνες η Νένα συναντήθηκε μαζί του με αφορμή την συνεργασία τους, αφού του έγραψε τραγούδια για τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Κάποια στιγμή ένα βράδυ κοιτούσαν κάποιες φωτογραφίες του παρελθόντος. Σε μία από τις φωτογραφίες που έβλεπε η Νένα στο σπίτι του Στάθη αντίκρισε τον ίδιο της τον εαυτό σε ηλικία 16 ετών. Εκπληκτη αναρωτήθηκε πώς η συγκεκριμένη φωτογραφία έπεσε στα χέρια του τραγουδιστή» δηλώνει άτομο από το κοινό τους περιβάλλον.

Ο Στάθης τής αποκάλυψε ότι τη συγκεκριμένη φωτογραφία τού την είχε δώσει η μητέρα του πριν από τον θάνατό της, πολλά χρόνια πριν, και του είχε πει: «Το κορίτσι που βλέπεις εδώ δεν είναι κάποια που μοιάζει στη Νένα Χρονοπούλου, αλλά είναι στ’ αλήθεια η ηθοποιός που παίζει στη “Λάμψη” και είναι αδελφή σου». Ο τραγουδιστής απολογήθηκε λέγοντας ότι τόσα χρόνια δεν της είχε μιλήσει, γιατί δεν ήθελε να τη φέρει σε δύσκολη θέση, να της δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα, και να αναστατώσει το οικογενειακό της περιβάλλον. Η ζωή της Νένας Χρονοπούλου ήταν πολυτάραχη και ο Στάθης σε καμία περίπ [Με τον άντρα της ζωής της Τάσο Μητρόπουλο.] πτωση δεν ήθελε να την ταράξει με μια τόσο συνταρακτική αποκάλυψη.

Η ηθοποιός στην αρχή έμεινε άναυδη και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβαινε, Νόμιζε μάλιστα ότι εκείνος αστειεύεται μαζί της. Ο τραγουδιστής όμως της πρότεινε να πάνε για τεστ DNA και όντως το αποτέλεσμα της εξέτασης έδειξε πως υπάρχουν δεσμοί αίματος και ότι είναι από τον ίδιο πατέρα. Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα και τον αγκάλιασε, ενώ εκείνος της αποκάλυψε πόσο πολύ την αγαπάει και πόσο πονούσε που ήταν μακριά της, όταν εκείνη αντιμετώπιζε όλες αυτές τις δυσκολίες.

Η Νένα Χρονοπούλου, όπως είναι φυσικό, μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη ένιωθε τύψεις που ήταν δύσπιστη απέναντί του, ενώ πίστευε πως αν όλα αυτά είχαν αποκαλυφθεί νωρίτερα, ίσως να ήταν καλύτερα και για τους δύο - και ιδιαίτερα για τη ηθοποιό, που ζούσε στο σκοτάδι.

Το ζεϊμπέκικο για τον Τάσο Μητρόπουλο

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός για τον καινούργιο δίσκο του Ξένου έχει γράψει και το τραγούδι «Απόψε υπογράφω», ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που το έχει αφιερώσει στον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο. Η ηθοποιός, που έχει ταλέντο στο να γράφει στίχους, έχει ετοιμάσει κι άλλα τραγούδια για τον Στάθη Ξένο, αφού η συνεργασία τους πηγαίνει πολύ καλά. Εξάλλου μαζί με τον Τάσο Μητρόπουλο είχε πάει στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής για να τον στηρίξει. Στον νέο του δίσκο η Νένα έχει γράψει άλλα δύο τραγούδια. Πρόκειται για δύο μπαλάντες, που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος τους.

ourlife
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top