Μια αλλιώτικη πίτα με μπιφτέκι, πικάντικη και πεντανόστιμη!!!
Συστατικά:
- 1 κιλό κιμά μαλακό και αφράτο.
- 2 φέτες ψωμί μουσκεμένο και καλά στημένο.
- 1 ντομάτα ώριμη τριμμένη.
- 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο.
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη.
- 1 κουταλιά ξύδι.
- 2 κουταλιές λάδι.
- Πάπρικα γλυκιά.
- Πάπρικα καυτερή.
- Αλάτι.
- Πιπέρι.
- Ρίγανη.
- Κύμινο.
- Ροδέλες από μια ντομάτα μια πιπεριά και ένα κρεμμύδι.
- 100 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά , προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες να δέσουν οι μυρωδιές.
Πλάθουμε τον κιμά σε πίτα πάχους 1 εκατοστού ανάμεσα σε δυο αντικολλητικές κόλλες και το μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι. Ψήνουμε στο γκριλ για 7 λεπτά.
Βγάζουμε το ταψί και προσθέτουμε τις ροδέλες ντομάτας, την πιπεριά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε και το τριμμένο τυρί ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο και ολοκληρώνουμε το ψήσιμο.
i-diadromi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.