Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για κλασσικά γούστα


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλο και περισσότερα μαγαζιά βλέπουμε στολισμένα…

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλο και περισσότερα μαγαζιά βλέπουμε στολισμένα…

Μέχρι να έρθει η σειρά μας να στολίσουμε χριστουγεννιάτικα τα σπίτια μας, ας αναρωτηθούμε: Θέλουμε να  εκπλήξουμε τους αγαπημένους μας  με κάτι νέο για τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή προτιμάμε να διατηρήσουμε το κλασσικό δέντρο με τη ζεστή διακόσμηση που παραπέμπει σε Χριστούγεννα, βγαλμένα από άλλες εποχές;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έμπνευση από τις  εικόνες που σας παρουσιάζουμε με ιδέες για το φετινό σας στολισμό… εικόνες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο είναι το στυλ σας.

Διακοσμήσεις που θα μοιάζουν επαγγελματικές αν οργανωθείτε σωστά και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μία περιουσία. Σήμερα λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε δέντρα και στολισμούς με κλασσική όψη, χαρμόσυνη διάθεση και έναν τόνο ρομαντισμού ανάμεσα.

 
 

Προτιμήστε ένα κλασσικό πράσινο δέντρο, στο ιδανικό μέγεθος για το χώρο που θα το στήσετε. Επιλέξτε να στολίσετε πολλά άνθη πάνω και γύρω από το δέντρο σας. Πράσινες γιρλάντες στο γείσο του τζακιού και γύρω από τις πόρτες, θα δώσουνε επιπλέον χρώμα και ζεστασιά, παραπέμποντας στην κλασσική διακόσμηση των παλιότερων ετών. Μην περιορίσετε το στολισμό σας στο καθιστικό. Μικρά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, κάρτες και κεριά, βρίσκουν τη θέση τους στην κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, την τραπεζαρία. Μην ξεχάσετε την παραδοσιακή πλέον κάλτσα που θα περιμένει πως και πως τα δώρα.


Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν σε μια κλασσική διακόσμηση, είναι το πράσινο και το κόκκινο. Πινελιές από χρυσό ή ασημί, είναι ευπρόσδεκτες, αφού θα προσθέσουν λάμψη και αίγλη. Τα στεφάνια είναι ιδανικά για την εξώπορτα και το τζάκι και φυσικά μην ξεχάσετε τα φωτάκια. Επιλέξτε λευκά και μην φοβηθείτε να το παρακάνετε. Όλη η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, βασίζεται πάνω τους!

fe-mail
Ετικέτα:
To Top