Παραδοσιακή γεύση
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
- 1 1/2 κιλό λάχανο
- 3-4 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 1 κουταλιά φυτικό βούτυρο
- 1 λεμόνι, το χυμό
- Αλάτι
- πιπέρι κόκκινο
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει απ'όλες τις πλευρές. Συμπληρώνουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει.
Πλένουμε το λάχανο, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Το σοτάρουμε στο βούτυρο προσθέτοντας το πιπέρι.
Μόλις μαραθεί, το σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού.
Κατόπιν το βάζουμε στην ίδια κατσαρόλα με το κρέας και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το αλάτι.
Βράζουμε το φαγητό για άλλα 45 λεπτά περίπου.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.