Ζώδια: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

0

Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις τoν Νοέμβριο

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να αποδείξεις την εμπιστοσύνη σου στο σύντροφο ή/και συνεργάτη σου, αν και αυτή την εποχή ζητάς έμπρακτα σημάδια αφοσίωσης και όχι μεγαλόσχημα λόγια. Όπως και να ’χει, με τις εκλείψεις να σου δείχνουν το χαρακτήρα του, θα έχεις την ευκαιρία να τεστάρεις το συγκεκριμένο πρόσωπο και τις προθέσεις του.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Η ηλιακή έκλειψη στα μέσα του μήνα θα σε κάνει να εστιάσεις στις σχέσεις και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις. Πρόσεχε όμως τον ανάδρομο Ερμή, επειδή αυτά που σκέφτεσαι ή αποφασίζεις ενδέχεται να αλλάξουν τον επόμενο μήνα. Τέλος, έχε στο νου σου πως υπάρχει και η παγίδα ενός ατόμου από το παρελθόν που έρχεται με νέα δώρα στα χέρια. Είσαι σίγουρη ότι θέλεις κάτι τέτοιο;

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Τον τελευταίο καιρό είχες εστιάσει στον ερωτικό τομέα, αλλά η ηλιακή έκλειψη στις 13 του μήνα σού υπενθυμίζει πως τώρα πρέπει να είσαι παρούσα στις εξελίξεις της δουλειάς σου. Όμως πάλι, προς το τέλος του μήνα, αυτό που σε νοιάζει είναι να είσαι κοντά στο άτομο που έχεις επιλέξει ως σύντροφο ή να γνωρίσεις καλύτερα το πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σου.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Θέλεις να βάλεις στη ζωή σου άτομα και ασχολίες που σου προκαλούν έντονα συναισθήματα, γι’ αυτό κάνε ξεκαθάρισμα στο περιβάλλον σου. Αν η δουλειά σου δεν σε εκφράζει, βρες τρόπο να έρθεις πιο κοντά στο αντικείμενο που σε ευχαριστεί. Αν η σχέση σου σε γεμίζει, τότε η απόκτηση παιδιού είναι κοντά. Αν όχι, μπορεί απλώς να βαρέθηκες και να αναζητάς φρέσκο οξυγόνο.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο μήνας αυτός μπορεί να σε βγάλει από το χαλαρό σου πρόγραμμα, αφού σου ζητάει να εστιάσεις σε σημαντικά ζητήματα του σπιτιού ή της δουλειάς σου. Όσο και αν θα σου άρεσε η ιδέα, κατά βάθος γνωρίζεις πως δεν είσαι μικρό παιδί και αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, θα σε στρεσάρουν αργότερα. Γι’ αυτό να είσαι έτοιμη για κάποια ζόρια που θέλουν γερά νεύρα για να ξεπεραστούν.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Ο ανάδρομος Ερμής σχεδόν όλο το μήνα θα σε εκνευρίσει, αφού θα φέρει ανατροπές και καθυστερήσεις. Από την άλλη όμως, σε βοηθά να αποστασιοποιηθείς από αποφάσεις και να δηλώσεις άγνοια, με στόχο να κερδίσεις χρόνο. Βέβαια, στο τέλος του μήνα δεν επιτρέπεται άλλη αναποφασιστικότητα, αφού έχεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι και οι λύσεις είναι στο μυαλό σου.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)
Υπάρχει κάποια σκέψη στο μυαλό σου που έχει να κάνει με κάποια επένδυση ή αλλαγή του οικονομικού σου στάτους μέσα από μια στροφή στην καριέρα σου, την οποία αυτόν το μήνα θα πρέπει να αναλύσεις περισσότερο. Στον ερωτικό τομέα ζητάς επιβεβαίωση, γι’ αυτό και προσελκύεις άτομα που είναι έτοιμα να σε βάλουν στη ζωή τους και να σε αποθεώσουν.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)
Με όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σου, λόγω της ηλιακής έκλειψης στις 13 δεν είναι δυνατό να έχεις ένα χαλαρό μήνα. Αν φροντίσεις να κλειστείς στο καβούκι σου και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, αν σκεφτείς πολύ σοβαρά το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και έρθεις σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σου –αφού σε εξιτάρει η ιδέα–, τότε μετά το τέλος του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις αρκετά στέρεες αποφάσεις.
tip: Η σεληνιακή έκλειψη στις 29 θα σε κάνει να τεστάρεις την ικανότητά σου να λαμβάνεις αποφάσεις που θα τηρείς απαρέγκλιτα στη ζωή σου, ανεξάρτητα με τα δέλεαρ που μπορεί να δράσουν αποπροσανατολιστικά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 22 Δεκεμβρίου)
Υπάρχει μια μαγική συνταγή, που καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις αν αισθάνεσαι πως έχεις μπλοκάρει μπροστά σε επιλογές δράσης: Αφήνεις τους άλλους και τα γεγονότα να ξεδιπλωθούν, ώστε να κερδίσεις χρόνο και να αντιληφθείς ολόκληρη την αλήθεια. Αν όμως κάνεις κάτι τέτοιο όλο το Νοέμβριο, από τις 29 και μετά δεν γίνεται να περιμένεις άλλο, αφού θα χάσεις ευκαιρίες.

Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)
Αυτό που έχεις ανάγκη αυτόν το μήνα είναι να χαλαρώσεις από την ένταση στη δουλειά ή από τις κόντρες στις φιλικές σου σχέσεις. Εκμεταλλεύσου τον ανάδρομο Ερμή το διάστημα 6-25 του μήνα, για να επανεξετάσεις τα επαγγελματικά σου πλάνα. Βάλε και πάλι στο πρόγραμμά σου δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και φρόντισε να είσαι ανοιχτή σε γνωριμίες με διαφορετικά άτομα, που μπορούν να σε εξιτάρουν.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Η ηλιακή έκλειψη στις 13 μπορεί να σε ταρακουνήσει σχετικά με τις επιλογές σου στον ερωτικό ή/και στον επαγγελματικό τομέα. Επειδή οι αποφάσεις σου έχουν αντίκτυπο στην εικόνα σου, φρόντισε να είσαι βέβαιη αν προτιμάς μια άλλη δουλειά από αυτήν που έχεις ή αν θέλεις να προχωρήσει η σχέση σου. Και στο τέλος του μήνα ξεκίνα να λαμβάνεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Η αρχική ένταση του μήνα θα καταλαγιάσει και θα μπορέσεις να σκεφτείς προορισμούς για τις αποδράσεις που έχεις στο νου σου. Προς το τέλος του μήνα, όμως, βρίσκεσαι και πάλι αντιμέτωπη με δραστικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, και έτσι θα καταλάβεις πως βίωσες ένα απλό διάλειμμα από την αληθινή ζωή.

i-diadromi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top