Στη λαδόκολλα... όπως το κρεατάκι
ΥΛΙΚΑ
- 4 τσιπούρες
- 4 λεμόνια
- 4 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- ρίγανη
- λαδόκολλα
- 4 φλιτζάνια τσαγιού λαδολέμονο
Κόβουμε τα λεμόνια σε ροδέλες και την κάθε σκελίδα σκόρδου στη μέση. Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε. Σε κάθε ψάρι βάζουμε ρίγανη, αλάτι, λαδολέμονο, το σκόρδο μέσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο. Τα τυλίγουμε στη λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.