Μπορεί το σουφλέ να ξεκίνησε από τη Γαλλία σαν γλυκό, στην Ελλάδα όμως έχουμε διαφορετική άποψη
Τι θα χρειαστείτε:
- 1 πακέτο λαζάνια
- 200 γρ. Γκούντα
- 200 γρ. Ενταμ
- 200 γρ. αλμυρό κασέρι
- 4 φέτες ζαμπόν
- 4 φέτες μπέικον
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- Λίγο βιτάμ
Βράζετε τα λαζάνια για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Τρίβετε τα τυριά και τα ανακατεύετε σε ένα μπολ.
Ψιλοκόβετε το ζαμπόν, το μπέικον και την πιπεριά.
Βουτυρώνετε ένα μέτριο πυρέξ, στραγγίζετε τα λαζάνια, τα αλατίζετε, τα ρίχνετε στο πυρέξ, προσθέτετε την μισή ποσότητα των τυριών, το ζαμπόν, το μπέικον και την πιπεριά και τέλος ρίχνετε το υπόλοιπο τυρί και την κρέμα γάλακτος.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
mama365.gr
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.