Κανελόνια με φέτα και πιπεριές

0

Ένα εύκολο, νόστιμο, πλούσιο σε εμφάνιση και σε γεύση πιάτο

Υλικά:
  • Μια συσκευασία κανελόνια (αυτά που δεν χρειάζονται βράσιμο)
  • 250 γρ. τυρί φέτα
  • 250 γρ. γραβιέρα
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 2 κόκκινες πιπεριές  ψιλοκομμένες
  • Μια  πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
  • Μια κουταλιά ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
Για την σάλτσα ντομάτας
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι ξερός βασιλικός
  • 2 κουτιά κονκασέ
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ετοιμάζεις τη σάλτσα ντομάτας: Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά και αφήνεις να σιγοβράσει μέχρι να πήξει. Σβήνεις με το κρασί, αλατοπιπερώνεις και το αφήνεις στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.
Απλώνεις λίγη σάλτσα ντομάτας σε ένα ταψάκι.
Φτιάχνεις ένα μείγμα με όλα τα τυριά και τις πιπεριές, γεμίζεις τα κανελόνια και τα βάζεις στο ταψάκι. Ρίχνεις από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα.
Σκεπάζεις το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνεις σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά. Αφαιρείς το αλουμινόχαρτο, αφήνεις άλλα 5 λεπτά και βγάζεις το φαγητό από τον φούρνο.

goldenmag
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top