Δοκιμάστε το.... ευκολο και πεντανόστιμο
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ γίγαντες
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (ή φρέσκα)
- 2 κρεμμύδια
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
Βάζετε τους γίγαντες να φουσκώσουν σε νερό όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια τους βάζετε σε κατσαρόλα και τους βράζετε τουλάχιστον μία ώρα.
Εν τω μεταξύ έχετε βράσει το σπανάκι και τα βάζετε σε ένα κατσαρολάκι με αρκετό ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τη ρίγανη και την ψιλοκομμένη ντομάτα.
Αφήνετε να βράσουν λίγο όλα μαζί.
'Οταν ετοιμαστούν οι γίγαντες τους ρίχνετε σε ένα ταψί, ρίχνετε από πάνω και το σπανάκι, ανακατεύετε αν θέλετε και με λίγο ακόμα λάδι και το βάζετε στο φόυρνο για καμία ακόμα ώρα.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.