Χτύπησε με τούβλο η Χρύσα Ρώπα!
Κάτι συμβαίνει με τα ατυχήματα αυτή την περίοδο!
Μετά την Άννα Βίσση, τραυματίστηκε ΚΑΙ η Χρύσα Ρώπα, την ώρα που έκανε το θεατρικό της με τον Λάκη Λαζόπουλο, στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι»!
Για τις ανάγκες του σκετς, η ηθοποιός κρατούσε ένα τούβλο, το οποίο ανεβοκατέβαζε.
Μόνο που το έκανε με ορμή, με αποτέλεσμα το τούβλο να τη γδάρει στο μέτωπο!
Αποτέλεσμα; να τρέχει το αίμα ποτάμι και μάλιστα live, με τον Λάκη Λαζόπουλο να προσπαθεί να «σώσει» την κατάσταση, κάνοντας παράλληλα χιούμορ.
To αίμα όμως δεν σταμάταγε, παρά το χαρτομάντιλο που αμέσως έδωσαν οι συντελεστές της εκπομπής στην ηθοποιό.
Τελικά, η Χρύσα Ρώπα, συνέχισε κανονικά το σκετς της, αλλά με το ένα χέρι να κρατά το μέτωπο για να μην τρέχει το αίμα!
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.