Σαγανάκι με ανθότυρο

0

απολαύστε το σαγανάκι σκέτο, για να νιώσετε τα αρώματά του στο στόμα

Ανθότυρο σαγανάκι
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
250 γρ. ανθότυρο, σφιχτό (όχι υδαρές-νερουλό)
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο νερό
ελαιόλαδο για το τηγάνι

Θα χρειαστείτε:
2 βαθιά πιάτα (για το νερό και το αλεύρι)
1 τηγάνι
1 φαρδιά σπάτουλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το ανθότυρο σε φέτες πάχους 2,5 εκ. . Βρέχουμε κάθε φέτα και από τις δύο πλευρές. Τις περνάμε από το αλεύρι και τις τινάζουμε με προσοχή να φύγει το παραπανίσιο Με τη βοήθεια μιας φαρδιάς σπάτουλας, τις βάζουμε σε μέτρια καυτό λάδι στο τηγάνι και τις αφήνουμε μόλις 20-30 δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά  Τις γυρίζουμε με προσοχή να μη σπάσουν, γιατί το ανθότυρο είναι ένα τυρί με μικρή συνοχή.

Σερβίρουμε κατευθείαν, ζεστές καθώς είναι.

Επειδή η γεύση του ανθότυρου είναι πολύ λεπτή και ελαφριά, απολαύστε το σαγανάκι σκέτο, για να νιώσετε τα αρώματά του να απλώνονται στο στόμα.

daypress
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top