Υλικά:
400γρ. τυρί φέτα1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
300γρ. φρυγανιά τριμμένη
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Παγωμένο νερό
Σπορέλαιο για τηγάνισμα
Λεμόνι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ την φρυγανιά με την ρίγανη και λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε.Κόβουμε την φέτα σε χοντρά κομμάτια σαν δάκτυλα.
Βουτάμε τα κομμάτια φέτας μέσα στο παγωμένο νερό και αμέσως τα περνάμε μέσα στο μίγμα φρυγανιάς.
Βάζουμε αρκετό λάδι για βαθύ τηγάνισμα μέσα σε ένα τηγάνι και ζεσταίνουμε πάνω σε μέτρια φωτιά.
Αφού ζεσταθεί αρκετά βάζουμε μέσα τα κομμάτια φέτας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν σε όλες τις πλευρές.
Βγάζουμε από το σαγανακι από το τηγάνι και στραγγίζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρετε το σαγανακι όσο είναι ακόμη ζεστό και συνοδεύστε με λεμόνι και φρέσκο ψωμί.
Καλή Όρεξη!
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.