Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Υλικά
Για 2-4 άτομα- 200 γραμμάρια φέτα
- 1 ντομάτα
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Ρίγανη
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τη φέτα με το χέρι, ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα και την ψιλοκόβουμε όπως επίσης και την πιπεριά.Τρίβουμε το σκόρδο και βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Με ένα πιρούνι λιώνουμε το μείγμα μας πολύ καλά μέχρι να γίνει σαν αλοιφή.
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.