Βίρα τις άγκυρες...
Ρόλο… καπετάνιου είχε ο David Beckham στην τελετή έναρξης των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων: ταχύπλοο που μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα οδήγησε ο σούπερ σταρ της μπάλας!
Μετά από ένα βίντεο αφιερωμένο στην λαμπαδηδρομία -από το οποίο δεν έλειπε η Αρχαία Ολυμπία- η δράση μεταφέρθηκε στον Τάμεση.
Ο David -που θυμίζουμε ότι βρέθηκε στην τελετή παράδοσης της Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο- οδηγούσε το ταχύπλοο με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ δίπλα του, μια ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ κρατούσε την δάδα με την Φλόγα!
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.