Ναιιιιιιιιιι!!!!!! Ομορφάαααααααντρες μου
Στιγμές όπως εκείνες του Euro 2004 ξαναζεί από σήμερα η Εθνική Ελλάδος! Το χρυσό γκολ του Γιώργου Καργακούνη στο 46' έδωσε την νίκη πρόκριση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 1-0, στέλνοντας όλους τους Έλληνες από κάθε γωνιά της γης στα "ουράνια"!
Οι 11 μικροί "Θεοί" του Φερνάντο Σάντος, αποδείχθηκε ότι αποτελούν μία ομάδα από ατσάλι, καθώς δεν "μάσησαν" ούτε απέναντι στους δυνατούς Ρώσους. Η Ελλάδα μας πλέον χορεύει στους ρυθμούς των "8" καλύτερων ομάδων του Euro 2012, και περιμένει τον αντίπαλό της, που θα είναι μια εκ των Δανία ή Γερμανία.
Ελλαδάρα, μπορείς να προκριθείς!
Υ.Γ.: Η λέξη παλικάρι είναι ελληνική. Οι Έλληνες αποδεικνύουν πως όταν θέλουν, μπορούν!
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.