Η ελληνική παραδοσιακή διατροφή συνδυασμένη με τη γεύση της Μέσης Ανατολής!
Υλικά για 2 μερίδες
- 2κ.γ. (10γρ.) βιτάμ
- 4 αραβικές πίτες (το μικρό μέγεθος)
- 100γρ. τυρί φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
- ½ φλ. λιαστές τομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτά μπαστουνάκια
- 2κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
- ¼ φλ. ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσια και κομμένες στα 4
- Ανοίγουμε τις αραβικές πιτούλες στη μέση και αλείφουμε το εσωτερικό τους με βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, τα μπαστουνάκια της λιαστής τομάτας, το μαϊντανό και τις ελιές. Γεμίζουμε τα πιτάκια με το μίγμα αυτό και τα κλείνουμε προσεκτικά.
- Ζεσταίνουμε τα πιτάκια στην τοστιέρα ή στο γκριλ του φούρνου για να ροδίσουν ελαφρώς και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.