Συστατικά
3 μεγάλες ώριμες ντομάτες
2 κόκκινες γλυκές πιπεριές
1 μέτριο αγγούρι
2 φέτες ψωμί (κατά προτίμηση χθεσινό)
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ξίδι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κ.σ. βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο (ή ξηρό)
Αλάτι/ Πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
•1 Ξεφλούδισε τις ντομάτες και λιώσε της στο μπλέντερ
•2 Πρόσθεσε τις πιπεριές, αφού τις καθαρίσεις από τους σπόρους
•3 Κόψε το αγγούρι σε κομμάτια και πρόσθεσέ το στο μείγμα μαζί με το κρεμμύδι το σκόρδο το λάδι και το ξίδι
•4 Χτύπα καλάτα υλικά μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος πουρές
•5 Βάλε το μείγμα σε ένα μπολ, πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι και άσε την σούπα στο ψυγείο για 2-3 ώρες
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.