
Υλικά
- 1 κιλό βερύκοκκα
- 750 γρ. ζάχαρη
- 2 κουταλάκια χυμό λεμόνι
Αφού πλύνουμε τα βερίκοκα τα κόβουμε κομματάκια τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και το λεμόνι και τα αφήνουμε περίπου για μισή μέρα σε θερμοκρασία δωματίου.
Στην συνέχεια βράζουμε την μαρμελάδα μας μέχρι να δέσει.
Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και όπως είναι ακόμα ζεστή την τοποθετούμε σε ζεματισμένα σε ζεστό νερό βαζάκια.
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την μαρμελάδα μας για ένα περίπου χρόνο.
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.