Γιουβέτσι κεμπάπ

0

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό άπαχο αρνίσιο κρέας
  • 1 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 10 κουταλιές λάδι
  • 2/3 ποτηριού ξίδι
  • 1 1/2 ποτηριού νερό
  • 6 φύλλα δάφνης
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους. 
  • Σε πυρίμαχο σκεύος ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το νερό και 2 κουταλιές λάδι. 
  • Σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για μισή ώρα. 
  • Παράλληλα πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. 
  • Τα σοτάρουμε με το σκόρδο σε 2 κουταλιές λάδι μέχρι να μαραθούν, προσθέτουμε τα φύλλα της δάφνης, το ξίδι και το υπόλοιπο λάδι. 
  • Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τα προσθέτουμε στο κρέας. 
  • Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί για άλλη 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά.
Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top