ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό άπαχο αρνίσιο κρέας
- 1 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 10 κουταλιές λάδι
- 2/3 ποτηριού ξίδι
- 1 1/2 ποτηριού νερό
- 6 φύλλα δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους.
- Σε πυρίμαχο σκεύος ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το νερό και 2 κουταλιές λάδι.
- Σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για μισή ώρα.
- Παράλληλα πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια.
- Τα σοτάρουμε με το σκόρδο σε 2 κουταλιές λάδι μέχρι να μαραθούν, προσθέτουμε τα φύλλα της δάφνης, το ξίδι και το υπόλοιπο λάδι.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τα προσθέτουμε στο κρέας.
- Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί για άλλη 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.