Τον πέτυχε διάνα η... επιτυχία

0

«Ai se eu te pego» ή αλλιώς «Αμα σε πετύχω» σε ελεύθερη μετάφραση. Ερμηνευτής του κομματιού που χορεύτηκε όσο κανένα άλλο μέσα στη χρονιά, είναι ο Μισέλ Τελό, ο 31χρονος τραγουδιστής από τη Βραζιλία.

Χάρη στο πιασάρικο χορευτικό του και τη διαφήμιση από τους αστέρες του ποδοσφαίρου, ο Τελό θεωρείται ο δημοφιλέστερος εκπρόσωπος της χώρας τού καφέ, ξεπερνώντας γνωστούς συμπατριώτες του όπως η Ζιζέλ και ο Ροναλντίνιο!

Οταν πριν από λίγους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον συμπαίκτη του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε το διάσημο πλέον χορευτικό για να πανηγυρίσει, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς προέκυψε αυτός ο χορός, τον οποίο σύντομα είδαμε παντού. Οι περισσότεροι Λατινοαμερικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη μετέδωσαν την τρέλα του «Ai se eu te pego» σχεδόν σε όλα τα γήπεδα και ο συγκεκριμένος χορός έγινε σημείο αναφοράς.

Στα τριάντα ένα χρόνια του, ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Μισέλ Τελό απολαμβάνει τη λατρεία του κόσμου και κυρίως των γυναικών, οι οποίες λικνίζονται υπό τους ήχους της μουσικής του. Το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε το 2008 και έμελλε να γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία τέσσερα χρόνια αργότερα.

Ο ξανθομάλλης Μισέλ Τελό υπήρξε μέλος αρκετών συγκροτημάτων της Βραζιλίας, μέχρις ότου αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα το 2008. Και ασφαλώς δικαιώθηκε για την επιλογή του. Χάρη στο «Ai se eu te pego» έχει κάνει περισσότερες από 250 εμφανίσεις παγκοσμίως, ενώ πριν από λίγα χρόνια η φήμη του περιοριζόταν εντός της πατρίδας του. Το χιτ του φετινού καλοκαιριού έχει ανέβει στην κορυφή των τσαρτ στην Ελλάδα αλλά και σε ακόμη πολλές χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, ενώ στη Γερμανία έσπασε το ρεκόρ σε digital πωλήσεις με 600.000 αντίτυπα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τελό δήλωσε πως δεν περίμμενε ποτέ το τραγούδι του να έχει τέτοια απήχηση στον κόσμο, ευχαριστώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον αστέρα της Σάντος Νεϊμάρ για τη… συμβολή τους στο να γίνει γνωστό το «Ai se eu te pego». Στην πορεία, το τραγούδι κυκλοφόρησε και σε αγγλικό στίχο με τον τίτλο «If I catch you», ενώ φημολογείται πως σύντομα θα υπάρξει και remix του με τη συμμετοχή της Κολομβιανής Σακίρα και του ράπερ Pitbull.

Σε λίγες μέρες ξεκινά το Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, και δεν αποκλείεται να δούμε αρκετούς ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν κάποιο τέρμα της ομάδας τους υπό τον σέξι ρυθμό του «Ai se eu te pego» παρασύροντας και τους θεατές.

Ψάρεμα και ποδόσφαιρο
Για τους περισσότερους Βραζιλιάνους το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και ο Τελό δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση. Δηλώνει οπαδός της Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε, αν και ο καλός φίλος του Νεϊμάρ αγωνίζεται στη Σάντος. Αγαπημένο χόμπι του είναι το ψάρεμα και όνειρό του να τραγουδά μέχρι τα γεράματά του. Οπως παραδέχεται ο ίδιος, η ειλικρίνεια είναι το μεγάλο προτέρημά του και το υπερβολικό άγχος το αδύνατο σημείο του.

Ο Τελό νοσταλγεί τα ανέμελα παιδικά του χρόνια και τα παιχνίδια με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του, ενώ αυτό που φοβάται περισσότερο είναι να χάσει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Τα επόμενα σχέδιά του περιλαμβάνουν συναυλίες στη Βραζιλία σχεδόν ολόκληρο τον Ιούνιο και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην Ευρώπη για μερικές εμφανίσεις.

Και ύστερα ήρθε... το διαζύγιο
Μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, ο Μισέλ Τελό χώρισε από τη γυναίκα του Αννα Καρολίνα Λάγκο, οδοντίατρο στο επάγγελμα, έπειτα από τρία χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006, όταν εκείνος ήταν γνωστός μόνο στη Βραζιλία και οι πρώτοι τριγμοί στη σχέση τους ήρθαν μόλις ο Τελό έγινε διάσημος παγκοσμίως.

Οι συνεχείς περιοδείες και εμφανίσεις του τραγουδιστή εκτός Βραζιλίας έφεραν την Αννα Καρολίνα σε πολύ δύσκολη θέση και τελικά ήρθε το διαζύγιο, με τον Τελό να είναι σήμερα ελεύθερος και… ωραίος!


Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top