Υλικά:
8 φρέσκα φύλλα φασκόμηλου
8 φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς κόκαλο και πέτσα (1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλου σε τέσσερα φιλέτα περίπου)
8 φέτες μπέικον
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα φιλέτα και τα στραγγίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε πάνω σε κάθε φιλέτο από ένα φύλλο φασκόμηλο και το στερεώνουμε τυλίγοντας γύρω από κάθε φιλέτο 1 φέτα μπέικον.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο. Ψήνουμε το κοτόπουλο στην μία πλευρά για περίπου 6 λεπτά πριν το γυρίσουμε για να ψηθεί για άλλα 6 λεπτά και να ροδίσει και στις δύο πλευρές.
Βγάζουμε από το τηγάνι και τοποθετούμε τα φιλέτα μας μέσα σε μία πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρετε το κοτόπουλο σας όσο είναι ακόμη ζεστό με σαλάτα και πατάτα τζακετ. Για επιδόρπιο επιλέξτε ένα ωραίο ραβανί. Καλή Όρεξη!
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.