Στρατηγείο στήνει σε γνώριμο στέκι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, θέτοντας επικεφαλής Αχαιό βουλευτή, ο οποίος θα έχει ως αποστολή να προσελκύσει τους χαμένους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και να τους πείσει να ψηφίσουν τη φιλελεύθερη παράταξη.
Το γνώριμο στέκι είναι η Ρηγίλλης και ειδικότερα η ιστορική «Αίθουσα Κήπου», και επικεφαλής ο πολύπειρος πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Ν.Δ., ο οποίος... προήχθη από περιφερειακός «λοχαγός» σε «στρατηγό» του λεκανοπεδίου Αττικής.
Ο Αχαιός πολιτικός μαζί με δεκάδες υφισταμένους του θα οργώσει το λεκανοπέδιο, με δύο στόχους: πρώτον, να προσελκύσει όσους από τους παλαιούς ψηφοφόρους της Ν.Δ. ψήφισαν από αντίδραση άλλο κόμμα ή απείχαν από τις εκλογές, και δεύτερον, να προσεγγίσει φίλους, ψηφοφόρους αλλά και στελέχη όμορων κεντροδεξιών κομμάτων. Το στρατηγείο είναι ήδη έτοιμο με όλες τις απαραίτητες υποδομές: τηλέφωνα, fax, υπολογιστές και πολλή διάθεση, όπως υποστηρίζει ο κ. Νικολόπουλος. Είναι αυτονόητο ότι η Ρηγίλλης θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα κεντρικά της Ν.Δ. στη Συγγρού.
Στη Ν.Δ. ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει για τα καλά και στόχος είναι το κόμμα να αναδειχθεί πρώτο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Στο στόχαστρο του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά έχει μπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η πολιτική που ακολουθεί. Ετσι, ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χθες από τις Βρυξέλλες, καθώς τον κατηγόρησε για αλαζονεία και επισήμανε πως «την ώρα που εμείς χτίζουμε, ο κ. Τσίπρας κατεδαφίζει τις συμμαχίες».
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών, το οποίο ήταν «συνεργασία από τη μια, και μέσα στο ευρώ από την άλλη», καθώς είπε ότι «ό
Επίσης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι είπε ότι «δεν είναι λάθος, αλλά ψέμα αυτή η άποψη ότι η Ελλάδα μπορεί να καταγγείλει τη συμφωνία χωρίς να βγει από το ευρώ», ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι εξαρτημένος από τις πολλές συνιστώσες που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε ακόμη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «τρέφονται από την απελπισία του κόσμου», προσθέτοντας ότι όσο μεγαλώνει η απελπισία του κόσμου τόσο αυξάνονται οι ψήφοι τους.
Πηγή


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.