Το Θείο Φως!

0

Φανταστείτε πως είσαστε μια ύπαρξη γεμάτη φως, η οποία ανοίγει αργά, απελευθερώνοντας το φως της προς τα έξω. Φανταστείτε ότι οι λαμπερές σας ακτίνες αρχίζουν να ρέουν, να γεμίζουν όλο το ενεργειακό σας πεδίο... το νου, τα συναισθήματα, το σώμα σας. Φανταστείτε ότι είστε ένας αστραφτερός λίθος Θεϊκής Αγάπης.

Φανταστείτε πως η ενέργεια της Αγάπης γεμίζει το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε και συνεχίζει να εκπέμπει ακτίνες Χρυσαφένιου Φωτός... κινείται έξω από το σπίτι σας, αγκαλιάζοντας ολόκληρο τον πλανήτη. Φανταστείτε πως η ακτινοβολία του Αμετάβλητου Ατόμου της Συμπαντικής Αγάπης ρέει σαν ένα μεγάλο ποτάμι, και οραματιστείτε πως όλος ο κόσμος πλημμυρίζει με το Φως της Αγάπης.

Το Θείο Φως δεν είναι τίποτα άλλο παρά το φως της Ιερής Αγάπης για εσάς και ολόκληρη την Ύπαρξη.

Πνεύμα του Ζωντανού Θεού μέσα σας, είναι η Αγάπη για εσάς τους ίδιους. Είναι η έκφραση της αγάπης , και κρατήστε αυτή τη δόνηση της αγάπης στην καρδιά σας, και τις σκέψεις της αγάπης στο νου σας, στιγμή προς στιγμή, ώρα προς ώρα, μέρα προς μέρα, γιατί να γνωρίζετε πως, αν αγαπήσετε περισσότερο, όλοι οι περιορισμοί της ζωής σας θα εξαλειφθούν, και ο προσωπικός σας κόσμος θα γίνει πιο πλήρης και χαρούμενος.

Έτσι κατανοούμε ότι το Θείο Φως μπορεί να εκφραστεί μέσα από εμάς. Το Φως από μόνο του δεν έχει νόημα αν δεν μπορέσει να φιλοξενηθεί μέσα στον άνθρωπο.

Και το Φως μεγαλώνει και διευρύνεται. Το Φως της Αγάπης ενός ανθρώπου, ενώνεται με το Φως άλλων ανθρώπων που έχουν ανοίξει τον εαυτό στην Αγάπη, και όλοι μαζί εμποτίζουμε τον κόσμο με αγάπη. Η ίαση έχει αρχίσει, συμβαίνει ακριβώς αυτή τη στιγμή, και χρειάζεται να' απομακρύνουμε τους περιορισμούς της ανθρωπότητας και να αποκαταστήσουμε την πνευματική υγεία σε όλο τον κόσμο.

Αν θέλετε περισσότερα από τη ζωή, θα πρέπει να της δώσετε περισσότερα. Δίνοντας περισσότερη αγάπη, λαμβάνετε το Βασίλειο και γινόσαστε φορείς του Θείου Φωτός.

Η Αγάπη δημιούργησε το σύμπαν, η Αγάπη είναι το υλικό από το οποίο δημιουργήθηκε το σύμπαν. Επομένως, η Αγάπη είναι ο Νους και οι σκέψεις του Νου. Είναι η προωθητική ισχύς της δημιουργίας. «Και ο Θεός είπε...» Και ο Λόγος ήταν Αγάπη, και η Δύναμη του Λόγου ήταν Αγάπη, και η εκδήλωση της Δύναμης ήταν Αγάπη. Τα πάντα είναι Αγάπη.

Να αφιερώνετε λίγο χρόνο κάθε μέρα στις θετικές δηλώσεις και προσευχές μέσα ακόμα και από τον διαλογισμό. Την υπόλοιπη μέρα, να είστε Αγάπη στην πράξη! Να είστε Θεός στην πράξη! Μην υπνωτιστείτε, βλέποντας τους άλλους να τσακώνονται, να αφρίζουν και να εκτοξεύουν πυραύλους αρνητικής ενέργειας. Εκπέμψτε αγάπη στην εκάστοτε κατάσταση, από το τσάκρα της καρδιάς. Εκπέμψτε την αγάπη δυνατά, και παρακολουθήστε με μεγάλη σας χαρά τις αντιδράσεις των ατόμων που αγγίζονται από τις ακτίνες της αρμονίας και κατά συνέπεια από το Θείο Φως. Αν παρατηρήσετε κάποια αδικία, στείλτε την Πνευματική Ενέργεια της Αγάπης και δείτε να επανορθώνεται η κατάσταση. Χρησιμοποιήστε την Αγάπη-Δύναμη-Φως, παντού στην ζωή σας σε κάθε δύσκολη κατάσταση που θέλετε να διορθωθεί. Όταν την κατευθύνετε προς οτιδήποτε ή οποιονδήποτε, κυριολεκτικά αλλάζει το ενεργειακό πεδίο του ατόμου, της τοποθεσίας ή του αντικειμένου. Είναι Θεός εν δράσει, που απομακρύνει τις ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτει την Αλήθεια.

Όλα αυτά και η έκφρασή τους είναι το Θείο Φως σήμερα και από πάντα.

Ο συμβολισμός της φλόγας των κεριών, που ο ένας δίνει στον άλλον, είναι ακριβώς αυτή η έκφραση της Αγάπης και το ότι μπορώ να την μοιράζομαι και με άλλους , το σημαντικό είναι αυτό, χωρίς να στερηθώ κάτι, δεν μου αφαιρεί κάτι από το δικό μου φως από τη δική μου φλόγα όταν την δώσω στον διπλανό μου.

Η φωτιά , όπως και η Αγάπη και το Θείο Φως μπορούν να μεταδοθούν με ευκολία αρκεί κάποιος να έχει ανοίξει την καρδιά του και να κρατάει στο χέρι του μια καύσιμη ύλη. Για την φλόγα ένα κερί και για το Θείο Φως μια ανοιχτή καρδιά.

Εύχομαι αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή, την σημερινή Ανάσταση να το αφήσετε όλοι να λάμψει μέσα στις καρδιές σας!

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top