Ενώνονται Καμμένος – Δημαράς! Αλλάζει Το Πολιτικό Σκηνικό

0

Είναι η πρώτη φορά, μετά το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ) του 1941 και της κατοχής απο τους Γερμανούς, που ενώνονται Δεξιές και Αριστερές πολιτικές δυνάμεις! Αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό αφού πλέον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μαζί με το Άρμα Πολιτών του Δημαρά πάνε για πρώτο κόμμα. Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο οτι είναι πολύ κοντά σε συνεργασία και με το κίνημα… του Δημήτρη Καζάκη το ΕΠΑΜ.

Το είχαμε αναφέρει εδώ και αρκετές εβδομάδες οτι επίκειται τέτοια συνεργασία αλλά κάποιοι δεν το πίστεψαν, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν-προφανείς-δυσκολίες για να το πιστέψουν.
Αύριο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του Γιάννη Δημαρά με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου.

Καμμένος και Δημαράς συμφώνησαν μάλιστα να το αναγγείλουν σε ειδική εκδήλωση, λίγο πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων του κόμματος…

Οι ανακοινώσεις:

Γιάννης Δημαράς:
«Από τις 14 Απριλίου 2011, όταν το Άρμα Πολιτών εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ως κόμμα, σταθερή και δημόσια ήταν η πρόσκληση προς όλες τις αντιμνημονιακές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα, για μία κοινή συμπόρευση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μνημονιακή επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Παρά τις πολύμηνες συζητήσεις και συνομιλίες με όλους όσοι δήλωναν αντιμνημονιακοί, δυστυχώς, δεν υπήρξε αποτέλεσμα» και η «αδυναμία συνεννόησης οδήγησε σε πολυδιάσπαση το χώρο που ενώ … συμφωνούσε, δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιάννη Δημαρά.
«Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα κοινής καθόδου στις εκλογές. Δυστυχώς πολιτικές δυνάμεις που είχαν συμφωνήσει μαζί μας, δύο μέρες πριν από την προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αρνήθηκαν», υποστηρίζει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και επισημαίνει ότι «ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα μας προσκάλεσε σε συνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Από την πλευρά του κόμματος του Πάνου Καμμένου, εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών.
Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση. Με τα δεδομένα αυτά , προσκάλεσα τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας.
Τιμώ τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών».

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top