Θα χρειαστούμε:
5 πατάτες μεγαλούτσικες
5 μεγάλα μανιτάρια άσπρα κομμένα σε λεπτές φέτες
2 πιπεριές Φλωρίνης
1 γεμάτη κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
Για το ντρέσινγκ Νο1
ελαιόλαδο
λεμόνι
1 κ.τ.γ. μουστάρδα
Για το ντρέσινγκ Νο2
1 κ.τ.σ. μαγιονέζα
1 κ.τ.γ. γιαούρτι
1 κ.τ.γ. μουστάρδα
Διαδικασία:
Βράζουμε τις πατάτες με το φλούδι αφού πρώτα τις έχουμε πλύνει πολύ καλά.
Ταυτόχρονα ψήνουμε στην ψηστιέρα (ηλεκτρική) ή στο γκριλ του φούρνου τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και τις πιπεριές.
Μόλις οι πατάτες είναι έτοιμες τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους μέσα σε ένα μπολ σαλάτας.
Προσθέτουμε κόβοντας την πιπεριά Φλωρίνης σε κύβους, αφού πρώτα την ξεφλουδίσουμε.
Τέλος βάζουμε τα μανιτάρια και τον άνηθο.
Από πάνω ρίχνουμε όποιο από τα δύο ντρέσινγκ μας αρέσει. Και τα δύο του πάνε πάρα πολύ.
Καλή σας όρεξη!
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.